ZELFVERZEKERD ZICHTBAAR ZIJN OP INSTAGRAM IS NIET ALLEEN VOOR INFLUENCERS WEGGELEGD

Nee joh! Jij kan het ook en ik ga je erbij helpen.
Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media16
Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 45

Heb je een haat-liefde verhouding met Instagram? Stop je er voor je gevoel enorm veel tijd en moeite in maar levert het niet op wat je wilt? Blijf je jezelf vergelijken met anderen, vraag je je daardoor telkens weer af “wat heb ik nog te bieden?” en kom je daardoor onregelmatig en amper online?

Dan heb je mijn hulp nodig. Heel simpel.

Want als jij gezien wilt worden (en je wilt voelen) als dé expert binnen je vak, je betalende klanten uit Instagram wilt halen en plezier wilt krijgen in het online zichtbaar zijn, dan is het tijd om met mij samen te werken.

  WAAROM IK DE INSTA BRANDING EXPERT VOOR JOU BEN

  Want ja, ik ben natuurlijk niet de enige die hulp biedt op het gebied van online zichtbaarheid op Instagram.

  Met mijn vorige bedrijf Studio Pioen kwamen de leukste klanten naar mij toe, allemaal via Instagram.

  Ik was één van de miljoenen illustrators op Insta en wist dat ik mij moest onderscheiden om te groeien. Dankzij een sterke personal branding, content waarmee ik mijn ideale klant keer op keer raakte en een eigen, relaxte en authentieke manier van marketing en sales groeide ik als kool in klanten en omzet.

  Ik wil dat je ziet hoe waardevol en uniek je bent, en je leren hoe jij je eigenheid succesvol kunt inzetten op Instagram.

  Te lang heb ik mezelf tegen laten houden door mijn onzekerheid. Te lang luisterde ik naar die saboterende gedachten. Nu ik daar vrij van ben vergelijk ik me niet meer met die “succesvollere” ondernemers op Instagram. Nee, ik bén die succesvolle ondernemer! Dat gevoel, en de magie voor je bedrijf die daarmee gepaard gaat, wil ik voor jou ook.

  Ik zie een Instagram voor me waar vrouwelijke ondernemers gaan staan voor wie ze zijn!

  Geen terughoudendheid meer en geen onzekerheid meer. Nee, alleen maar accounts van vrouwen die hun waarde inzien en zich door niets en niemand laten tegenhouden om hun missie te volbrengen en hun doelen te halen.

  Ik sta voor vriendschap, licht, verbinding & authenticiteit.

  Ik geloof dat als wij vrouwen elkaar het succes gunnen, de ondernemerswereld op Instagram vele malen mooier wordt. Ik geloof dat online zichtbaarheid niet zwaar of moeilijk hoeft te zijn, maar juist heel licht kan zijn. Ik geloof dat succes samenhangt met verbinding, met jezelf, je volgers en je ideale klant. En ik geloof in authenticiteit. De wereld snakt naar oprechte ondernemers die iets willen betekenen voor een ander.

  MIJN AANBOD VOOR JOU

  SHOW YOUR BRAND!

  Online cursus met 1:1 begeleiding

  Transformeer van Instagram muurbloempje naar een zelfverzekerde en met plezier online zichtbare ondernemer die weet wat ze doet.

  CONTENT SESSIE

  1:1 content hulp

  In 75 minuten heb jij een lijst met tientallen content onderwerpen en een ingevulde content kalender voor minimaal een maand.

  PODCAST

  Over online zichtbaarheid en ondernemen

  Korte en inspirerende afleveringen waarmee ik jou wil helpen groeien op Instagram en als ondernemer.