WORD DIE ZELFVERZEKERDE EXPERT IN JOUW BRANCHE

OP JE EIGEN, ONDERSCHEIDENDE MANIER

Personal Brand Coachingstraject

Geloven in jezelf en in wat je kan is een basisbehoefte van elke ondernemer. Onzekerheid, jezelf vergelijken met andere ondernemers, faalangst: het hoeft je niet meer tegen te houden. Samen gaan we je mooie persoonlijkheid versterken, je ondernemers mindset richten op groei en een strategie bouwen voor jouw personal brand. Zodat jij die zelfverzekerde, one of a kind ondernemer en inspirerende vakvrouw wordt die je altijd al wilde zijn.

Dit traject is voor jou als:

N

JE KLAAR BENT MET JEZELF VERSTOPPEN

Je weet dat je andere mensen kunt inspireren maar die saboteur in je hoofd blijft je maar tegenhouden door je te herinneren aan al jouw zwaktes. Samen transformeren we die saboteur tot een zelfverzekerde stem die wél bijdraagt aan jouw zichtbaarheid.

N

JE CONCRETE STAPPEN WILT ZETTEN NAAR JOUW DROOMDOEL

Niet meer je tijd verdoen met vergelijken en niet meer dat gevoel hebben dat het “anders” moet om succesvol te zijn. We zorgen dat we jouw droomdoel en missie helder hebben zodat je weet welke kant je op moet. There is no room for comparison if you are captivated by purpose.

N

JE EINDELIJK GEZIEN WILT WORDEN ALS DÉ GO-TO PERSON IN JE VAK, MAAR JE VOORAL OOK ZO WILT VOELEN

Je wilt die succesvolle ondernemer zijn die iedereen in haar podcast wil hebben, die wekelijks (zo niet dagelijks) wordt getagd in de stories van anderen als “inspiratiebron” en die wordt gevraagd als expert op evenementen. Laten we die droom uit laten komen!

Personal Brand Strategiesessie

Heb je behoefte aan een frisse blik op jouw merkidentiteit, content, positionering en zichtbaarheid? Dan is een Personal Brand Strategiesessie iets voor jou!

Dit is iets voor jou als:

N

JE CONCRETE VRAGEN HEBT OVER PERSONAL BRANDING, POSITIONERING EN ZICHTBAARHEID

Je bent al goed op weg met je personal brand maar je loopt op sommige punten nog vast. Ik help je met je vraagstukken!

N

JE GEEN IDEE HEBT WAT VOOR PERSOONLIJKE CONTENT JE MOET PLAATSEN

Persoonlijke content op social media zorgt voor interactie, connectie en meer zichtbaarheid. Ik help je aan een flinke dosis contentonderwerpen die passen bij jou, je bedrijf en waarmee jij de connectie maakt met je volgers en ideale klant.

N

JE IEMAND NODIG HEBT DIE MET JE MEEKIJKT NAAR JE HUIDIGE PERSONAL BRAND

Ik kijk met een helicopterview kijkt naar jouw hele merkidentiteit, zodat je daarna met verse en concrete plannen jouw personal brand kan versterken.

Personal Branding Contentboek

Laat je online zichtbaarheid groeien met 75 content onderwerpen die jouw Personal Brand een boost geven. De onderwerpen zijn geformuleerd als vragen waarvan het antwoord de perfecte, persoonlijke Instagram post is die jouw klant wil lezen.

Dit boek moet je downloaden als:

N

JE GEEN IDEE HEBT WAT JE OVER JEZELF MOET POSTEN

Die persoonlijke posts op Instagram die zo raken? Je hebt geen idee waarover die moeten gaan, of hoe je ze moet schrijven. Met het contentboek help ik je met genoeg onderwerpen en vertel ik je hoe je een goede post schrijft.

N

JE VOLGERS WILT DIE JE DROOMKLANT ZIJN

Door jezelf te laten zien en je volgers kennis met jou te laten maken als persoon voelen ze zelf of ze bij je passen of niet. Zo krijg je vanzelf een volgerslijst met klanten waar jij gelukkig van wordt!

N

JE HET MAKKELIJKER WILT MAKEN VOOR JE DROOMKLANT

Als jij niet zichtbaar bent, kan je ideale klant je niet vinden. En denk je dat ze veel moeite gaat doen om je te zoeken? Nee, want ze weet niet dat je bestaat. Maak het makkelijker voor haar en jezelf en geef je online zichtbaarheid een boost met het contentboek!