connect & grow traject

Voor meer zichtbaarheid op Instagram en verbinding met je community
Plan een matchcall in

connect & grow traject

Voor meer zichtbaarheid op Instagram en verbinding met je community
Plan een matchcall in
Amber Rosa, Instagram content en branding strategie expert, op rode bank

Je wilt een diepere connectie en meer interactie met je Instagram volgers

Daar is een account voor nodig die in één oogopslag laat zien wie je bent, wat voor moois je kunt betekenen én voor wie je dit doet.

Daar is content voor nodig dat doordrenkt is met je eigenheid en dat zorgt voor vertrouwen in wat je te bieden hebt. Zodat je ideale klant je goed leert kennen, een diepe connectie met je voelt en weet dat jij dé expert bent voor haar.

Want je werk is ontzettend persoonlijk voor je klant. Ze zal niet zomaar in een willekeurig bedrijf investeren voor het probleem dat je oplost.

Daarvoor wilt ze eerst weten of je bij haar past. Of ze juist jóu nodig heeft. En of ze in je kan vertrouwen.

Dat is waar ik je bij kan helpen.

{

Karen van Ginkel

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

Je doet je best om zichtbaar te zijn op Instagram, maar het levert nog niet op wat je wilt.

Z

Je hebt weinig reacties en nog minder DM's van vrouwen die binnen je doelgroep vallen.

Je weet dat die interactie juist belangrijk is voor die verbinding met je community, maar je hebt geen idee hoe je dit bereikt.

Z

Je weet niet hoe je meer persoonlijkheid in je content kunt stoppen, op een manier die prettig voor je voelt.

Je weet dat persoonlijke invloeden in je content zorgen voor een diepere connectie, maar je hebt het veel liever over je vak, hebt geen idee hoe je meer persoonlijkheid kunt toevoegen en alles voelt al snel heel erg privé.

Z

Instagram voelt overweldigend voor je en je verlangt naar meer rust in je online zichtbaarheid.

Content bedenken, content maken, content inplannen, reageren op de posts en stories van anderen … Je bent er zo vaak en zo lang mee bezig dat het hele online zichtbaar zijn je steeds meer gaat tegenstaan.

Z

Je blijft doorzetten en posten, maar je mist een strategie.

Je plaatst de meeste content zonder plan, en het werken met losse flodders en zonder gerichte doelen geeft je het gevoel dat je “maar wat doet”.

Je wilt een inspiratiebron zijn op Instagram, en een diepere connectie met een groeiende community

Laten we samen zorgen dat je Instagram account een warme plek wordt voor persoonlijke hulp en inspiratie, gerund vanuit rust en vertrouwen.

Hoe zou het zijn…

Z

Als je interactie hebt met je ideale klant onder je posts, stories en in je DM?

Ik help je aan content gemaakt volgens een personal branding strategie, waardoor je klant zich verbonden met je voelt en genoeg vertrouwen in je krijgt om het gesprek aan te gaan.

Z

Als je geen losse flodders meer schiet maar doelgericht lucratieve content plaatst volgens een strategie die bij je past?

Deze briljante content zit al in je, ik weet hoe we dit eruit halen. We zetten deze content vervolgens in volgens een consistente, persoonlijke en doeltreffende strategie zodat je weet waar je naartoe werkt met alles wat je post.

Z

Als je structuur en plezier hebt in het online zichtbaar zijn, dankzij een eenvoudige en overzichtelijke methode?

Tijdens dit traject leer ik je hoe en waar je zelf de interactie aan kunt gaan voor meer online zichtbaarheid buiten je eigen community, zodat je geen werktijd meer verdoet aan doelloos scrollen.
Ook zet ik je positionering, doelen, content + planning en de resultaten uit het hashtag onderzoek in één overzichtelijk dashboard zodat je alles wat je nodig hebt voor meer zichtbaarheid op Instagram op één plek hebt.

Z

Als je consistent content maakt en plaatst vanuit rust en vertrouwen?

Naast het leren van mijn methode voor het maken en plaatsen van content zorgen we ervoor dat het past binnen je leven, zodat je de tijd ervoor kunt nemen. Ook ben ik het hele traject je accountability partner zodat consistent online zichtbaar zijn een aangename gewoonte wordt.

Hoe het werkt

?

Plan een vrijblijvende call in

Je mag tijdens dit gesprek al je vragen stellen en ik vertel je meer over de inhoud van het traject. Zo kun je goed ontdekken of dit het traject is voor jou.

?

Boek de eerste sessie van het traject

Zodra je bent ingestapt ontvang je van mij een link naar mijn agenda voor het inplannen van de eerste sessie. Zo kunnen we snel samen aan de slag!

?

Zie je online zichtbaarheid groeien

Met mijn hulp plaats je converterende content dat zorgt voor vertrouwen in je aanbod, een sterke positionering op Instagram en meer volgers die in je doelgroep vallen.

Dit is wat we gaan doen

Gedurende het hele traject kun je rekenen op mijn persoonlijke hulp.

Instagram strategie content branding online zichtbaarheid Amber Rosa 47

Je Instagram en content optimaliseren tijdens vier 1:1 sessies

We starten met een online sessie waarin we de essentiële elementen bespreken die nodig zijn voor een converterend Instagram account. We nemen je gehele account onder de loep, stellen concrete doelen en bepalen je strategie.

In de tweede sessie plannen we voor een maand aan lucratieve & authentieke content in volgens een methode die je meer rust en plezier gaat brengen in het online zichtbaar zijn.

Halverwege het traject hebben we de derde sessie, waarin we weer voor een maand aan content gaan inplannen en je voortgang bespreken.

We eindigen met een sessie waarin we nog eenmaal je voortgang bespreken en een actieplan maken voor de maanden na het traject.

Content creëren

Je ontvangt de More Than Words Guide, een gids om je te helpen bij het creëren van content.

Je gaat aan de slag met de content die we hebben ingepland en je mag al je stukken elke twee weken naar mij mailen voor feedback. En ja, ik hou je accountable ;).

Content posten

Zodra jij je eerste stuk ingeplande content plaatst volg ik je nauwgezet en ontvang je op afgesproken dagen feedback op je content (dus ook op je stories) zodat je met elke online zichtbare dag meer resultaat haalt uit Instagram.

Werken aan doelgerichte interactie

Ik stel een plan voor je op om de interactie tussen jou en je community te vergroten, en om meer online zichtbaarheid te creëren buiten je eigen community.

Je wilt dat meer vrouwen weten wat voor fantastische hulp jij te bieden hebt

En die vrouwen die je nodig hebben zitten elke dag op Instagram. Laten we samen zorgen dat ze je expertise te zien krijgen.

Hi, ik ben Amber

Ik ben al vanaf mijn kindertijd chronisch ziek en met de jaren zijn er alleen maar meer aandoeningen bij gekomen. Na de zoveelste “je moet er mee leren leven” van artsen besloot ik op zoek te gaan naar alternatieve hulp bij mijn gezondheid.

Via Instagram kwam ik in contact met ondernemers die mij ontzettend hebben geholpen bij mijn gezondheid, zoals een Ayurveda coach en endometriose expert. Door hen voel ik me beter dan ooit!

Als Instagram branding & content consultant merkte ik al gauw dat ik juist met ondernemers uit die branche het allerliefste samenwerkte. Deels uit interesse, want werken aan mijn welzijn is inmiddels een hobby van me geworden, en deels omdat het me ontzettend veel voldoening geeft.

Met heel veel passie help ik je aan meer zichtbaarheid en verbinding op Instagram, zodat meer vrouwen een beter leven kunnen leiden dankzij jouw expertise.

Amber Rosa, Instagram content en branding strategie expert, op rode bank
{

Astrid Peters

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze! Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!

Dit is wat je krijgt in het Connect & Grow traject

Gedurende de drie maanden dat we samenwerken.

DE "MORE THAN WORDS" GUIDE VOOR HET MAKKELIJK CREËREN VAN CONTENT

FEEDBACK OP JE CONTENT EN ANTWOORD OP JE VRAGEN VIA MAIL & DM

EEN INSTA DASHBOARD VOOR MEER RUST EN STRUCTUUR IN JE ZICHTBAARHEID

Is Connect & Grow het traject voor jou?

Dit ben jij…

N

Je zet je in voor het mentale, lichamelijke en energetische welzijn van (ondernemende) vrouwen

Ik help voedingsdeskundigen, holistische (business) coaches, hormoonexperts, yoga docenten, HSP coaches, endometriose experts, mama coaches, burn out coaches en de overige ondernemers die zich inzetten voor het welzijn van vrouwen.

N

Je hebt al een doelgroep, missie en visie

We werken vanuit de basis van je onderneming zodat we je online zichtbaarheid en content gericht kunnen inzetten.

N

Je wilt meer interactie, maar vooral meer verbinding met je Instagram community

Je wilt een diepe connectie met je volgers zodat ze vertrouwen in je krijgen en eerder in je investeren. Daarnaast wil je ook gesprekken en openheid stimuleren over belangrijke onderwerpen in je vakgebied.

N

Je wilt een duidelijk plan en een bij jou passende strategie voor Instagram

En niet meer het gevoel hebben dat je “maar wat doet”.

Dit ben jij niet…

M

Een ondernemer die zich niet inzet voor het mentale, lichamelijke en energetische welzijn van (ondernemende) vrouwen

Ik werk exclusief voor vrouwen binnen deze branche, omdat ik mijn ervaring en expertise hier het beste kan inzetten.

M

Een startende ondernemer die nog zoekende is

Voordat we samen kunnen werken is het eerst nodig dat je de basis van je bedrijf hebt staan en al ervaring hebt met het werken met je ideale klant.

M

Een ondernemer die snel wil groeien in volgers en likes

Tijdens dit traject gaan we niet voor lege cijfers maar voor oprechte verbinding met vrouwen die passen binnen je doelgroep, voor kwalitatieve content en voor organische groei.

M

Een ondernemer die niet bekend is met Instagram

Om dit traject te kunnen volgen dien je bekend te zijn met de basistechniek van Instagram, zoals het aanpassen van je bio, het plaatsen van content, etc.

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Ik beantwoord deze graag via mail: info@amberrosa.nl.

Hoe lang duurt het traject?

We werken om en nabij drie maanden samen. In de eerste maand bepalen we je doelen en strategie. Op basis daarvan richten we je Instagram account in, bedenken we doelgerichte content en plannen we deze content in. De opvolgende maanden gaan we actief aan de slag met je online zichtbaarheid en content.

Op wat voor manier kan ik mijn vragen stellen tijdens het traject?

Je mag me mailen, of via DM je vragen sturen. Ik beantwoord al je vragen maar wel op vaste dagen die we van tevoren afspreken. Tijdens de 1:1 sessies krijg je ook genoeg ruimte om je vragen te stellen.

Wat kan ik verwachten van de persoonlijke feedback op mijn content?

Alle concept content voor de ingeplande maanden mag je elke twee weken naar me mailen. Ik kijk dan o.a. of de content bijdraagt aan je doelen, of er genoeg persoonlijkheid in zit, of het je ideale klant aanspreekt en of de tekst lekker leest.

De twee maanden die we samen hebben ingepland kijk ik o.a. of je stories goed lopen en de aandacht vasthouden, of het bijdraagt aan je groei en of je er nog meer kunt uithalen om interactie te stimuleren.

Ook kijk ik naar je Reels, de foto’s die je plaatst bij je geschreven content en je visuals. Zijn deze in lijn met wat je wilt uitstralen? Spreek je hiermee je ideale klant aan? Etc.

De feedback op je geplaatste content ontvang je via DM op vaste dagen. Deze typ ik uit (dus geen voicebericht) zodat je het altijd weer na kunt lezen of makkelijk over kunt nemen in je notities.

Als er iets uitgebreid te bespreken valt dan doen we dit tijdens één van de sessies.

Hoe lang duren de 1:1 sessies?

Eén tot twee uur. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Absoluut, het is mogelijk om in drie termijnen te betalen. Geef dit even aan tijdens ons kennismakingsgesprek of mail naar info@amberrosa.nl .

In wat voor programma staat het Instagram dashboard die je voor me maakt?

Deze maak ik in Notion. Dit is gratis. Je kunt er zelf voor kiezen om te upgraden naar een betaald plan, maar dat is voor dit traject niet nodig.

Investering Connect & Grow Traject

In één keer te betalen of kosteloos in drie termijnen.

€1495

excl. btw.

Drie maanden persoonlijke begeleiding van Amber

Vier 1:1 sessies tot twee uur per sessie

Een content planning van twee maanden gevuld met converterende content onderwerpen

Concrete feedback op je concept content

Driemaal per week feedback op je geplaatste content, dus ook op je stories

Drie maanden lang de mogelijkheid om al je vragen te stellen