Connect & Grow

1 op 1 traject voor ondernemers die oprechte hulp willen bieden met hun content, daarmee ideale klanten aan zich willen verbinden en willen groeien als expert binnen hun vakgebied.

Amber Rosa social media en content consultant

Je bent online zichtbaar, maar helaas zorgt je content nog niet voor wat je wilt.

Het lukt je niet om content te creëren waarop wordt gereageerd, wat wordt gedeeld en wat als inspirerend wordt ervaren door je doelgroep. En inmiddels weet je wel dat dit niet alleen ligt aan het beroerde algoritme van Instagram.

Je volgt de tips en adviezen van content creators en experts op en doet regelmatig mee met de trends, maar het voelt niet prettig om deze content te publiceren. Meer alsof je een verslag aan het schrijven bent over een boek dat je niet hebt gelezen.

Je voelt je ook niet fijn bij marketingtrucjes, salespraatjes en andere promotietechnieken die je hebt geleerd tijdens je ondernemersreis.

Je wilt juist met je content inspireren, helpen en daarmee organisch een groeiende klantenkring met mensen die bij jou en je aanbod passen. Maar hoe?

Post onderscheidende, lucratieve content vanuit de liefde voor je vak en je passie om te helpen.

Content plaatsen hoeft geen moetje meer te zijn, maar een makkelijke en leuke manier om je onderneming te laten groeien.

Dit lukt je door zichtbaar te zijn als jezelf, op een manier die past bij jou en je aanbod, zodat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt bij elk stukje content dat je plaatst.

Ik wil je helpen door je te laten zien hoe je jouw kennis, ervaring en eigenheid kunt gebruiken voor het constant creëren van lucratieve content.

En door je toewijding om met elk stukje content een ander te helpen, je unieke persoonlijkheid en je focus op je boodschap hoef je geen ongemakkelijke marketing- en salestrucjes meer op te voeren.

Waardoor je content publiceert waarmee je jouw ideale klanten aan je verbind en ze overtuigd van je expertise.

Testimonials

 

Astrid Peters

Beingbrand

“Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!”

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

Karen van Ginkel

Tripti Earth

“Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!”

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

Als je content blijft maken op de manier die je altijd deed, zul je op dezelfde plek blijven staan waar je nu staat.

MAAR DAT WIL JE NIET. JE WILT EEN INSPIRATIEBRON ZIJN VOOR JE DOELGROEP EN MEER CONNECTIE MET EEN GROEIENDE COMMUNITY.

De weg naar verbinding en meer ideale klanten met onderscheidende content

Het Connect & Grow traject heeft als basis deze 4 belangrijke elementen voor het creëren van effectieve content.

01 / Personal Branding

Door inzicht te krijgen in je persoonlijke merk kun je het beeld wat mensen van je hebben op de juiste manier vormgeven met je content.

02 / Kennis

Content, in welke vorm dan ook, heeft invloed op hoe wij ons voelen. Door te weten hoe, creëer je content dat je doelgroep op de juiste manier raakt.

03 / Consistentie

Om te groeien als betrouwbare expert is consistentie in je boodschap, focus, branding en inzet essentieel.

04 / Mindset

Perfectionisme, het vergelijken met anderen, onzekerheid, FOMO, etcetera zorgen voor “mwah” content. Door hier mee om te leren gaan twijfel je niet meer aan de content die je creëert.

Na 4 maanden heb jij de tools, kennis en het vertrouwen om onderscheidende en lucratieve content voor je onderneming te posten.

Wat je krijgt:

online Kick-off van 120 minuten waarin we een heldere positionering, tone of voice, uitstraling, missie en doelen opstellen, DE BASIS VOOR JE CONTENT.

twee content sessies waarin we lucratieve en onderscheidende content onderwerpen inplannen voor een maand.

Een overzichtelijk online dashboard met je content planning.

FEEDBACK OP 15 STUKKEN CONCEPT CONTENT PER MAAND GEDURENDE DRIE MAANDEN, EN WEKELIJKS FEEDBACK OP LIVE CONTENT NAAR KEUZE (ZOALS JE INSTAGRAM STORY).

Doorlopend contact via voxer (een soort whatsapp) zodat je TIJDENS het traject makkelijk je vragen kunt stellen

accounts die passen bij je merk, denk aan een scherpe en aantrekkelijke instagram bio.

een afsluitende sessie waarin we terugblikken op je ontwikkeling en samen een plan maken voor je verdere groei als online zichtbare expert.

BONUS 1: EEN HASHTAG ONDERZOEK VOOR INSTAGRAM.

BONUS 2: MORE THAN WORDS GUIDE VOOR HULP BIJ JE CONTENT CREATIE.

De investering bedraagt €1595,- excl. btw. Dit kan ook in 2 termijnen betaald worden van €797,50 of in 4 termijnen van €398,75.

Ben je er klaar voor om een CONTENT CREATOR te worden waarmee je jouw waardevolle expertise zichtbaar maakt?

Het begint allemaal met een gesprek.

Ik ben Amber, content consultant voor oprechte ondernemers met de expertise en de passie om te helpen.

In de transparante online wereld van social media is het belangrijk om onderscheidend te zijn en oprecht over te komen. Mensen willen samenwerken met de meest betrouwbare aanbieder die hen het beste kan helpen, en daarvoor heb je meer nodig dan een website en een Instagram account.

In jouw vak is het enorm belangrijk dat niet alleen je expertise doorvloeit in je content, maar ook dat mensen zich veilig en vertrouwd bij je voelen. Door content te delen vanuit je persoonlijkheid leren mensen je kennen en voelen ze een connectie met je nog voordat ze je hebben ontmoet.

Dankzij mijn meerdere chronische aandoeningen en mijn levenslange, ambitieuze zoektocht naar een fijner en makkelijker leven weet ik wat jouw doelgroep nodig heeft om gehoord en geraakt te worden.

Tel daar mijn kennis van contentmarketing, personal branding en de psychologie achter storytelling bij op en we kunnen samen aan de slag om van jou een effectieve content creator te maken.

BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL –

Veelgestelde vragen

01. Hoe lang duurt het traject?

We werken 3 á 4 maanden samen. In de eerste maand bepalen we je personal branding en doelen. Op basis daarvan richten we je accounts in, bedenken we doelgerichte content en plannen we deze content in. De opvolgende maanden gaan we actief aan de slag met je online zichtbaarheid en content.

02. Hoe kan ik mijn vragen stellen?

We hebben doorlopend contact via Voxer, waarin je al je vragen mag stellen en je successen mag delen. Tijdens de sessies is er ook genoeg tijd om je vragen te stellen.

03. Wat kan ik verwachten van de persoonlijke feedback op mijn content?

Vooraf bepalen we hoveel stukken content je naar me mag sturen voor feedback. Dit wordt bepaald op basis van de kanalen waarop je publiceert. Wil je bijvoorbeeld alleen 3 keer in de week posten op Instagram, dan krijg je feedback op die drie stukken.

De concepten zet je in het content dashboard wat ik voor je ontwerp en in datzelfde dashboard ontvang je feedback.

Ik kijk dan o.a. of de content bijdraagt aan je doelen, of er genoeg persoonlijkheid in zit, of het je ideale klant aanspreekt en of de tekst lekker leest.

Ik kijk ook naar andere vormen van content, zoals Reels, de foto’s die je plaatst bij je geschreven content en je visuals. Zijn deze in lijn met wat je wilt uitstralen? Spreek je hiermee je ideale klant aan? Etc.

De feedback op je geplaatste content ontvang je via Voxer op vooraf bepaalde dagen.

Als er iets uitgebreid te bespreken valt dan doen we dit tijdens één van de sessies.

04. Hoe lang duren de sessies?

1 tot 2 uur. Hou wel rekening met wat uitloop, het kan soms heel gezellig worden ;).

05. Kan ik ook in termijnen betalen?

Absoluut. Je kunt in 2 maanden of in 4 maanden kosteloos de investering voldoen.

06. In wat voor programma staat het content dashboard dat je voor me gaat ontwerpen?

Deze maak ik in Notion. Dit is gratis. Je kunt er zelf voor kiezen om te upgraden naar een betaald plan, maar dat is voor dit traject niet nodig.