Post scherpere content door je teksten te laten redigeren

Voor ondernemers die hun content schrijven vanuit passie en zeker willen weten dat hun boodschap op de juiste manier bij hun ideale klant overkomt

Je schrijft graag je eigen content, alleen weet je dat het niet altijd even zo helder is als je bedoelde.

Doordat je elke dag middenin je vak zit heb je blinde vlekken gekregen voor je eigen content. Dit kan resulteren in foutjes, een onduidelijke boodschap of te weinig persoonlijkheid en emotie waardoor er geen verbinding is met je ideale klant. Ik help je graag om je content weer scherp te krijgen door je teksten te redigeren.

Duidelijke feedback bij elke correctie

Ik corrigeer niet alleen je tekst, ik leg ook uit waarom ik dit heb gedaan. Op deze manier word je hier zelf alert op en zul je mij uiteindelijk steeds minder vaak nodig hebben.

Herschreven en klaar om te posten op Instagram, je blog, LinkedIn of waar je content ook voor bedoeld is.

Naast correcties en uitleg herschrijf ik de tekst in z’n geheel, zodat je deze direct kunt publiceren op het kanaal naar keuze.

Redigeren met je personal branding, boodschap en ideale klant in gedachten

Content draait om verbinding. Bij elk stuk dat je instuurt neem ik daarom alle elementen van jou en je onderneming mee om te zorgen dat je tekst de juiste uitstraling heeft en die ideale klant naar je toegtrokken wordt.

Scherpere teksten, posts die raken en content die doet wat het moet doen: de mensen met wie jij wilt samenwerken aan je verbinden.

Werkwijze

Voordat ik voor je ga redigeren wil ik jou en je onderneming eerst beter leren kennen.

01 / Boek een call

We starten met een matchcall waarin we beide onderzoeken en voelen of we een match zijn. Een klik is belangrijk in deze samenwerking, net als neuzen die dezelfde kant op staan.

02 / Onderzoek

Dankzij een uitgebreide vragenlijst krijg ik een goed beeld van jou, je onderneming en je ideale klant. Daarnaast bestudeer ik de content die je zelf al hebt gepost.

03 / Stuur maar in!

Zodra ik genoeg weet kun je content naar me toe mailen. Binnen 2-5 werkdagen ontvang je jouw herschreven tekst terug zodat je deze snel kunt posten.

Investering content edit

In verband met het uitgebreide onderzoek die nodig is aan het begin van onze samenwerking betaal je eenmalig een starttarief van €200,- excl. btw.

Voor het schrijven zelf hanteer ik een uurtarief van €85,- excl. btw.

We spreken een limiet per maand af zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Veelgestelde vragen

01. Wat voor soorten content kan ik insturen?

Alles wat je wilt. Instagram posts, nieuwsbrieven, salespages, e-books, LinkedIn posts… alles is welkom zolang het geschreven tekst is.

02. Hoe werkt de betaling?

Je kunt ervoor kiezen om per maand een factuur te betalen met een vooraf afgesproken limiet. Zo kun je de hele maand de content insturen die je wilt, tot het limiet is bereikt.
Je kunt er ook voor kiezen om per tekst te betalen. Dan ontvang je een factuur bij elke teruggestuurde en geredigeerde tekst.

03. Moet ik jouw naam vermelden bij de gepubliceerde content?

Niks hoeft, alles mag. Als je het wilt publiceren zonder mij te noemen dan is dit helemaal prima.

04. Hoe lang na het insturen krijg ik mijn content terug?

Je krijgt je content binnen 2-5 werkdagen terug, afhankelijk van de lengte van de tekst. Een Instagram post heb je wat sneller terug dan een e-book.

05. In wat voor vorm ontvang ik de content terug?

Ik zet je originele tekst, je tekst met feedback en de herschreven tekst in één documentje in Google docs.

06. Ik twijfel nog of heb een andere vraag

Ik wil sowieso eerst kennismaken om te zien of we een match zijn. Een matchcall inplannen kan hier. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je mailen naar info@amberrosa.nl