Bespaar jezelf tijd en heel veel ruimte in je hoofd door je content voor je te laten schrijven

Content ghostwriting voor ondernemers die hun talenten, passie en kostbare uren willen inzetten voor het verbeteren van het persoonlijke of zakelijke leven van hun klanten.

Het stukje content en online zichtbaarheid voelt al een tijd als een last

Het is goed voor de groei van je bedrijf en je positionering als ondernemer, dat weet je ook wel. Maar content bedenken en het schrijven ervan kost je tijd dat je liever besteed aan je eigen vak.

Je hebt tijd en ruimte nodig om meer klanten te kunnen helpen

Die tijd gaat momenteel naar het bedenken en schrijven van posts voor Instagram, nieuwsbrieven, LinkedIn content en meer. Goed om je expertise te laten zien en nieuwe klanten aan te trekken, maar daar heb je niks aan als je geen tijd hebt voor die mensen.

Je hebt een visie en grootse plannen en wilt hieraan kunnen werken

Je hebt een hoop ideeën en plannen op de plank liggen. De uren die je nu besteed aan het schrijven van content zou je heel goed hiervoor kunnen gebruiken.

Je bent er klaar voor om je content uit te besteden

Misschien heb je het maken van content ooit als leuk ervaren, nu voelt het meer als een vervelend moetje omdat je zoveel andere dingen te doen hebt.

Als ghostwriter schrijf ik content in jouw woorden, vanuit jouw deskundigheid en zorg ik dat elk stuk doordrenkt is met jouw persoonlijkheid en uitstraling.

Hierdoor publiceer je teksten die lezen en voelen alsof ze door jou zijn geschreven

Van mij krijg je teksten die helderheid, eenvoud en persoonlijkheid uitademen

De content wordt gevormd vanuit jou, waardoor je authentieke teksten krijgt. Met het schrijven hanteer ik een vaste stijl waar ik jouw unieke stem en persoonlijkheid in laat doorvloeien.

Helder

Geen wollige teksten, ingewikkelde vaktaal of cryptische omschrijvingen. De teksten die ik voor je schrijf zijn helder, duidelijk en eenvoudig.

Verbindend

Ik leg een lijntje tussen je ideale klant en jou, met teksten die de juiste hoeveelheid emotie bevatten. Al lezend krijgt ze het gevoel alsof ze naast je op de bank zit, waar ze aandachtig naar je luistert en zich gehoord voelt door wat je te zeggen hebt.

Verhalend

Verhalen trekken de aandacht en raken. Ik gebruik storytelling om ervoor te zorgen dat de lezer geboeid blijft van begin tot eind.

Het proces

Content schrijven vanuit jouw stem vraagt om persoonlijk contact, uitgebreid onderzoek en rijping.

01 / Boek een call

We starten met een matchcall waarin we beide onderzoeken en voelen of we een match zijn. Een klik is belangrijk in deze samenwerking, net als neuzen die dezelfde kant op staan.

02 / Onderzoek

Dankzij een uitgebreide vragenlijst krijg ik een goed beeld van jou, je onderneming en je ideale klant. Daarnaast lees ik zoveel mogelijk teksten die je zelf hebt geschreven.

03 / De eerste sessie

Na het onderzoek interview ik je middels in een online sessie. Uit de antwoorden die je me geeft haal ik originele en authentieke content onderwerpen en leer ik meer over je unieke tone of voice.

04 / Content kalender

Je ontvangt de eerste posts in een op maat gemaakte content kalender. Ik moedig je aan, vooral aan het begin, om je feedback te geven. Hierdoor zullen de teksten die ik voor je schrijf snel als authentiek en kloppend voelen.

Verhalen bedenken en schrijven, daar ligt mijn passie. Dit zet ik met heel veel liefde in voor jouw mooie missie.

Dit kunnen de reacties zijn onder jouw posts

In de galerij hieronder vind je reacties op de posts van de ondernemers voor wie ik schrijf. Dit zijn reacties van hun eigen volgers.

Over mij

Ik was dat dromerige kind dat naar buiten staarde tijdens de les omdat ik in mijn hoofd in andere werelden leefde. Thuis maakte ik dan tijdschriften en boeken die ik volschreef met de verhalen die ik had bedacht, inclusief bijpassende illustraties.

‘s Avonds in bed verslond ik boek na boek en fantaseerde ik over een leven als schrijver.

Het zal er dus al vroeg in, die passie. Dat ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken is een droom die is uitgekomen!

Testimonials

Mijn ghostwriter klanten hebben ervoor gekozen om anoniem te blijven. De testimonials met naam zijn van klanten die één of meerdere sessies hebben geboekt voor het bedenken van content onderwerpen, het redigeren van content en het maken van een planning. Zo krijg je alsnog een beeld van hoe het is om met mij samen te werken.

"Amber kijkt voor de schermen mee achter de schermen. Maar bovenal ziet ze jou als persoon. Warm, betrokken maar zeer zeker ook professioneel. Een kei in haar vak."

Waarom zou je alles alleen moeten uitzoeken? Dat vraag ik mezelf altijd af. Een bekende van mij was onwijs enthousiast over Amber dus ik dacht; volgen! Het leuke van Amber is haar humor en directheid. Daar hou ik van, maar ook het niet mooier maken dan het is. Ze kan geweldig met je meedenken. Na de kennismaking dacht ik dan ook; gewoon instappen en doen!
Ze heeft me geleerd hoe je teksten beter kan schrijven, hoe je content onderwerpen maakt en bewaard. De feedback is uitgebreid en wordt afgebouwd stap voor stap, zodat je steeds meer zelf gaat doen.

ANK KAMPMAN, PSYCHOTHERAPEUT

“Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!”

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

KAREN VAN GINKEL, AYURVEDA COACH | TRIPTI EARTH

“Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!“

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

ASTRID PETERS, BRANDING SPECIALIST | BEINGBRAND

Investering content ghostwriting

In verband met het uitgebreide onderzoek die nodig is aan het begin van onze samenwerking betaal je eenmalig een starttarief van €200,- excl. btw.

Voor het schrijven zelf hanteer ik een uurtarief van €85,- excl. btw.

We spreken een limiet per maand af zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Wil je het schrijven van je content uitbesteden?

En wil je weten of ik de ghostwriter voor jou ben?

Dat begint bij een gesprek.

Veelgestelde vragen

01. Voor welke kanalen mag ik de content gebruiken?

Voor de kanalen die jij wilt. De conten is daarna van jou en je bent vrij om het zo vaak je wilt te posten op de plekken die je wilt.

02. IN WAT VOOR VORM ONTVANG IK DE CONTENT?

Deze ontvang je in een op maat gemaakte content kalender waar we beiden toegang tot hebben en kunnen bewerken.

03. SCHRIJF JE VOOR MEERDERE ONDERNEMERS BINNEN ÉÉN VAKGEBIED?

Ik haal altijd content onderwerpen uit de ondernemer zelf en die zijn altijd uniek, waardoor zelfs binnen een vakgebied originele content te creëren is voor elke ondernemer.
Toch kan het voorkomen dat een werkmethode van een potentiële klant heel erg overeenkomt met die van een bestaande klant. In dat geval kies ik ervoor om niet voor deze potentiële klant te schrijven om overlap te voorkomen.
Dit beoordeel ik n.a.v. een matchcall.

04. BEN IK VERPLICHT OM JE NAAM TE NOEMEN BIJ HET PLAATSEN VAN DE CONTENT?

Alles mag, niks moet. Je mag vanuit je eigen naam plaatsen zonder mij te noemen maar je mag ook mij benoemen als de schrijver van je content. Wat jij wilt!

05. HOEVEEL TIJD BEN JE KWIJT AAN HET SCHRIJVEN VAN CONTENT?

Dat verschilt. Een Instagram post is sneller geschreven dan een nieuwsbrief of een blogpost. Ook het onderwerp van de content speelt mee. Ik heb niet jouw expertise en zal voor sommige thema’s wat meer onderzoek moeten doen.
Om je toch een idee te geven: over een Instagram post doe ik 10 tot 20 minuten.

06. WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN OVER DE TEKST DIE JE HEBT GESCHREVEN?

We hebben nauw en op ongedwongen wijze contact en ik sta altijd open voor feedback, waarna ik de tekst aanpast tot je tevreden bent.

Deze samenwerking heeft rijping nodig en dit zal het snelst gaan als we allebei open naar elkaar zijn en helder communiceren.

06. IK ZIE DAT ER EEN WACHTLIJST IS. HOE LANG DUURT HET VOORDAT JE VOOR MIJ KUNT SCHRIJVEN?

Momenteel werk ik aan mijn workflows en kijk ik waar ik werk kan uitbesteden om meer ruimte te creëren in mijn agenda. Zodra deze ruimte vrij komt laat ik dat als eerste weten aan de ondernemers op de wachtlijst. Wanneer dit is kan ik niet precies zeggen, maar als je als eerste een plek wilt hebben dan kun je je hier inschrijven op de wachtlijst.

08. Ik twijfel nog of ik heb een andere vraag.

Ik wil sowieso eerst kennismaken om te zien of we een match zijn. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je mailen naar info@amberrosa.nl