Instagram Content sessie

Niet weten wat je nu weer moet posten? Na deze sessie heb je maanden aan content onderwerpen voor een organisch groeiend Instagram account.

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 32

WAT JE KRIJGT

DIT HEB JIJ NA 90 MINUTEN MET MIJ:

=

Een hele lijst aan authentieke content onderwerpen.

Die briljante content zit al in jou! Ik haal het eruit door je enorm veel vragen te stellen en je te helpen je blinde vlekken te zien. Hierdoor is de content die we bedenken altijd oprecht doordat het vanuit jou komt, en dat is de key voor een groeiende online zichtbaarheid en meer klanten die bij je passen.

=

Duidelijk doelen voor jouw Instagram account.

Waardevolle, converterende content begint bij scherpe doelen waar jij je mee verbonden voelt. Ik duik in je bedrijf, aanbod en ideale klant en samen zetten we heldere doelen waarmee we jouw online zichtbaarheid richting en mening geven.

=

Een ingeplande content kalender voor minimaal een maand.

Al die fantastische content moet wel gepost worden, dus plannen we samen een maand aan content in waarmee jij naar je doelen toewerkt. Ideaal als je jouw aanbod wilt lanceren, of als je gewoon niet meer weet wat je moet posten.

=

Een aangescherpte bio.

De informatie in je bio is het eerste wat potentiële volgers over jou en je onderneming lezen. Heel belangrijk dus dat je hiermee je ideale klant aanspreekt!

=

Een op maat gemaakt Insta Dashboard in Notion.

Jouw doelen, content en kalender zet ik gedurende onze sessie in een eenvoudig en overzichtelijk dashboard. Dit dashboard heb ik zo ontworpen dat het je motiveert om online zichtbaar te zijn. Na de sessie ontvang je dit dashboard om zelf in verder te werken.

MOOIE WOORDEN

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

KAREN VAN GINKEL | TRIPTI EARTH

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 62

EXCLUSIEF

ELKE MAAND KUNNEN EEN PAAR ONDERNEMERS EEN SESSIE CLAIMEN

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 75

01/

HOU DE EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND MIJN STORY IN DE GATEN

Deze dag deel ik wanneer ik mijn agenda openzet.

02/

CLAIM JE PLEK VIA MIJN STORY

Op de doorgegeven tijd plaats ik stories met de dag en tijd dat je een plek kunt claimen. Zie je een moment dat je kunt? Claim deze dan snel via de vraagsticker. Ben je de eerste? Dan is de plek voor jou!

Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media18
Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media19

03/

PLEK GECLAIMD? DAN KRIJG JE EEN DM.

Ik vraag om je e-mailadres en mail je daarna de bevestiging, uitleg over de sessie en een voorbereidende vragenlijst toe.

Wil je graag een Content Sessie? Volg me dan op Instagram.

Wil je jouw kans niet mislopen? Ga naar mijn profiel op je telefoon, druk op het belletje rechtsboven en zet meldingen voor stories aan.