Maak het schrijven van content simpeler en sneller met Storylines

Ontvang uitgebreide verhaallijnen, authentiek aan jou en je bedrijf, zodat je in minder tijd en met minder moeite waardevolle content schrijft

Je krijgt steeds meer moeite met het bedenken van originele content

De verhalen zitten in je, dat weet je en kun je zelfs voelen, maar je krijgt ze er zelf niet meer uit. Het bedenken en schrijven van content kost je daarom veel te veel tijd en frustratie.

Je wilt dat het schrijven van content makkelijker voor je wordt

Het gaat nu stroperig en daardoor tikken er kostbare uren weg. Je vertoont daardoor uitstelgedrag en bent niet zo zichtbaar als je zou willen.

Je hebt notities vol met content onderwerpen, maar als je het terugleest voel je het niet meer

Je bent vergeten wat voor verhaal erbij hoorde, wat voor boodschap je mee wilde geven of je vindt het opeens een onderwerp van niks.

Je twijfelt aan de originaliteit van je content

Heb ik dit niet al een keer gepost? Had mijn concurrent het hier vorige week ook niet over? Is dit wel mijn eigen inspiratie of heb ik dit bij iemand anders gezien? Wat voor gedachte er ook bij hoort, de onzekerheid is te groot waardoor je het niet post.

Met Content Storylines heb je een lijst aan originele, heldere en authentieke verhaallijnen waarmee je content moeiteloos uit je pen rolt

De Storylines hebben zoals elk verhaal een begin, midden en eind

Hierdoor klopt de opbouw van je content, heb je direct een prikkelende eerste zin en een mooie afsluiting, denk aan een CTA naar je aanbod. Dit kun je nog meer verwachten:

De storylines schrijf ik niet alleen voor jou, ook voor je ideale klant

Je wilt tenslotte de juiste persoon aanspreken met je content. Om die reden doe ik vooraf uitgebreid onderzoek naar jou, je onderneming en je ideale klant.

Je doel voor je content neem ik mee in de verhaallijnen

Wil je komende periode je aanbod verkopen? Meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Je stevig positioneren als expert? Ik zorg dat je content hiernaartoe werkt.

Je krijgt weer plezier in het creëren van content

Die mooie verhalen en boodschap van jou wilde je altijd al delen. Het kostte je alleen teveel tijd en gedoe. Doordat ik die twee belemmerende elementen voor je wegneem ga je het schrijven en posten van content weer leuk vinden!

Het proces

In 4 stappen heb jij een maand aan unieke content storylines.

01 / Boek een call in mijn agenda

Plan jouw online sessie op een dag en tijd die jou uitkomt.

02 / Vertel me de basis

Na boeking ontvang je een online vragenformulier. Jouw antwoorden geven me een goed beeld van jou, je onderneming en je ideale klant.

03 / Samen in gesprek

Tijdens een online sessie interview ik je. Uit je antwoorden haal ik jouw originele en doeltreffende storylines.

04 / Schrijven en posten

Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw lijst met storylines, waarna je direct aan de slag kunt met het snel en makkelijk schrijven van je content.

Je ontvangt verhaallijnen waarin ik je eigen woorden, persoonlijkheid en emoties verwerk. Hierdoor ga je moeiteloos terug naar je eigen verhaal en zal de content als vanzelf uit je pen rollen

Testimonials

 

Astrid Peters

Beingbrand

Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

Karen van Ginkel

Tripti Earth

“Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!”

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

Investering Content Storylines

Voor de eerste maand, inclusief het uitgebreide vooronderzoek, betaal je €150,- excl. btw. voor 12 verhaallijnen. Deze kun je voor elk kanaal inzetten.

Wil je verlengen? Dan hanteer ik de maanden erna een uurtarief van €65,- excl. btw.

Veelgestelde vragen

01. Hoeveel content storylines ontvang ik?

Je ontvangt 12 storylines zodat je een maand kunt vullen met 3 posts per week. Wil je meer content storylines dan reken ik mijn uurtarief van €65,- excl. btw. bovenop de investering van €150,- excl. btw. voor de eerste sessie.

02. Wat als het me alsnog niet lukt om content te schrijven?

Dat zal niet gebeuren. Met mijn methode van content onderwerpen omschrijven gaat je brein automatisch naar het bijbehorende verhaal. Dit doe ik door je letterlijke woorden te vangen in een logische verhaallijn met een begin, midden en eind.

03. KAN IK DE STORYLINES OOK VOOR MEERDERE KANALEN GEBRUIKEN?

Absoluut! Doordat de storylines zijn gebaseerd op jou, je bedrijf en je ideale klant kun je het op elk kanaal plaatsen die je wilt. Hartstikke slim zelfs, want zo bespaar je nog meer tijd en spreid je je kansen

04. IK HEB DEZE SESSIE AL MET JE GEDAAN EN IK WIL MEER CONTENT ONDERWERPEN / STORYLINES

Leuk! Dan heb je al de vragenlijst ingevuld en heb ik al onderzoek gedaan naar je ideale klant, positionering, etc. Voor het vormen van nieuwe storylines reken ik daarom in dit geval een uurtarief van €65,- excl. btw.

Je kunt hier een nieuwe sessie boeken.

05. MAG IK DE STORYLINES VOLLEDIG OVERNEMEN OF AANPASSEN?

Jazeker, je mag alles wat ik voor je schrijf overnemen en aanpassen.