Custom Content Calendar

Voor 3 maanden aan ingeplande, effectieve & authentieke content onderwerpen

Oh ja, ik moet nog iets posten

Bekende gedachte? Online zichtbaar blijven is in deze tijd een must, maar het bedenken van converterende content kost je teveel tijd en gedoe.

Je wilt consistent content plaatsen dat zorgt voor effect

Geen losse flodders meer en geen pieken en dalen meer in je zichtbaarheid. Je wilt structureel effectieve content posten zodat je consistent werkt aan je groeiende expertstatus.

Je wilt content posten wat je ideale klant raakt en waardoor ze zich met je verbonden voelt

Je weet dit al maar ik zeg het alsnog: mensen willen samenwerken met mensen. Je persoonlijkheid laten doorvloeien in je content is daarom heel belangrijk, net als inspelen op de gevoelens en emoties van je doelgroep.

Je wilt content maken dat anders is dan anderen

Alle kennis valt te Googelen en je concurrent deelt ook adviezen en tips die vallen binnen je expertise. Daarom wil je  content creëren waarmee je jouw eigen geluid laat horen en je onderscheidt van anderen.

Je wilt niet zo ellenlang bezig zijn met het bedenken van content

Je bent aan het groeien en je bent van plan om te gaan knallen! Daarom wil je niet zo lang blijven hangen in het bedenken van content. Je wilt iemand hebben die heel makkelijk en in weinig tijd effectieve en authentieke content onderwerpen voor je bedenkt, zodat jij tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Wat als je binnen 2,5 uur een lijst hebt met tientallen content onderwerpen, genoeg voor 3 maanden aan effectieve content?

En het enige wat je ervoor hoeft te doen is lekker zitten en vragen beantwoorden.

Voor het bedenken van onderscheidende, lucratieve content onderwerpen duiken we samen in je fantastische brein.

Steengoede content zit al in jou, je hebt alleen iemand nodig om het eruit te halen. Daarom stel ik je tijdens een zoomsessie een heleboel vragen, zowel persoonlijke als zakelijke, en gebruik ik de antwoorden die je me geeft voor een hele lijst aan content onderwerpen.

Hier voorafgaand bepalen we het doel van je online zichtbaarheid en passen de onderwerpen hierop aan, zodat je strategisch toewerkt naar je doel. Vervolgens plan ik deze voor je in, in een op maat gemaakte content kalender voor minimaal drie maanden.

Deze kalender staat in je persoonlijke online content dashboard. Alle content onderwerpen die nog niet staand ingepland staan hier ook in, keurig in een lijst te wachten tot je ze een plekje in de kalender geeft.

Zo ben jij weinig tijd en moeite kwijt aan het bedenken van effectieve en authentieke content onderwerpen, en heb je deze ook nog eens in een overzichtelijke en aanpasbare online kalender staan.

Testimonials

 

Astrid Peters

Beingbrand

Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

Karen van Ginkel

Tripti Earth

“Ik raad een sessie met Amber aan, aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!”

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR –  KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR –

Hoe het werkt

Zoals ik al eerder noemde: je hoeft alleen maar te zitten en vragen te beantwoorden.

01 / Vragenlijst

Voordat we onze sessie hebben vul je een uitgebreide vragenlijst in. Dit kost je hooguit een half uur. Dankzij deze lijst krijg ik een helder beeld van je positionering, ideale klant, uitstraling, etc. Ook vul je in deze lijst je doelen in zodat we strategisch content kunnen bedenken naar die doelen toe.

02 / Sessie

Deze duurt ongeveer 2 uur en zal via Zoom plaatsvinden. We bespreken de vragenlijst en het doel van je content. Vervolgens interview ik je en haal ik sterke content onderwerpen uit je antwoorden. Deze plan ik vervolgens doelgericht voor je in voor drie maanden.

03 / Kalender

Nadat ik alles heb ingepland krijg je toegang tot je persoonlijke online content dashboard. Hierin staat alles wat je nodig hebt op één scherm, zoals de lijst met onderwerpen en natuurlijk de kalender.

04 / Creatie

Alle content onderwerpen bestaan uit gedetailleerde zinnen in je eigen woorden en essentiële aantekeningen van mij. Hiermee zorg ik ervoor dat je brein en gevoel automatisch teruggaan naar dit specifieke onderwerp, waardoor de inspiratie direct opborrelt en je moeiteloos nieuwe content creëert.

Maak gebruik van mijn creatieve brein, dat vliegensvlug verbindingen legt tussen je persoonlijkheid, expertise, missie en doelen.

Wat zorgt voor content onderwerpen waar je ideale klant iets aan heeft en je beter leert kennen, waardoor jij de expert wordt met wie ze wilt samenwerken.

Na één Zoom sessie samen met mij ben je binnen een paar dagen voorzien van een overzichtelijke content kalender vol unieke en effectieve onderwerpen.

Naast de kalender bevinden zich in je persoonlijke content dashboard ook alle overige, niet ingeplande content onderwerpen in een handige lijst.

TIJDENS DE SESSIE SCHERPEN WE HET ACCOUNT AAN WAARVOOR JE DE CONTENT SESSIE HEBT GEBOEKT. IK KIJK O.A. MET JE MEE NAAR JE BIO, PROFIELFOTO EN DE UITSTRALING VAN JE FEED.

Bonus: feedback op 3 stukken content, voor nog scherpere content. Hierbij let ik op persoonlijkheid, uitstraling, of je doelgroep wordt aangesproken, opbouw, vorm en meer.

De investering voor een content sessie bedraagt €375,- excl. btw.

Ik ben Amber, content consultant voor oprechte ondernemers met de expertise en de passie om te helpen.

In de transparante online wereld van social media is het belangrijk om onderscheidend te zijn en oprecht over te komen. Mensen willen samenwerken met de meest betrouwbare aanbieder die hen het beste kan helpen, en content is de manier om hen te overtuigen van wat jij voor ze kan doen.

In jouw vak is het enorm belangrijk dat niet alleen je expertise doorvloeit in je content, maar ook dat mensen zich veilig en vertrouwd bij je voelen. Door content te delen vanuit je persoonlijkheid leren mensen je kennen en voelen ze een connectie met je nog voordat ze je hebben ontmoet.

Wat handig is voor jou is mijn levenslange, ambitieuze zoektocht naar een fijner en makkelijker leven als ondernemende en chronisch zieke moeder. Hierdoor weet ik wat je doelgroep nodig heeft om gehoord en geraakt te worden door wat jij te vertellen hebt.

Tel daar mijn kennis van contentmarketing, personal branding en de psychologie achter storytelling bij op en we kunnen samen aan de slag om van jou een effectieve content creator te maken.

KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR –  KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR – KLIK HIER VOOR DE CUSTOM CONTENT CALENDAR –

Veelgestelde vragen

01. IK PLAN NIET GRAAG VER VOORUIT, KAN HET INPLANNEN OOK VOOR ÉÉN MAAND?

Absoluut. De overige, tientallen content onderwerpen, zetten we sowieso in een lijst binnen je online content dashboard. Zo kun je zelf heel makkelijk content inplannen voor de opvolgende maanden.

02. OP WAT VOOR MANIER KRIJG IK FEEDBACK OP MIJN CONCEPT CONTENT?

Ik heb toegang tot je persoonlijke content dashboard. Door middel van een eenvoudig tagsysteem kan ik zien of je content hebt gemaakt. Vervolgens geef ik de feedback binnenin je dashboard zodat alles op dezelfde plek blijft. Zodra ik mijn feedback heb gegeven plaats ik een tag bij je content, zodat je makkelijk kunt zien dat ik je content heb bekeken. Tijdens de sessie deel ik mijn scherm en leg ik uit hoe eenvoudig het werkt.

03. WAAROM IS DE FEEDBACK EEN TIJDELIJKE BONUS?

Content feedback zit standaard in het Connect & Grow traject. Dit gedeelte wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten omdat ze op een eenvoudige manier steeds scherper en kritischer worden op hun eigen content, en dus betere content creëren. Om die reden wordt het krijgen van feedback binnenkort een op zichzelf staand aanbod. Voor die tijd wil ik dit aanbod eerst testen met ondernemers die niet in mijn traject zitten. Met die reden heb ik het tijdelijk als bonus toegevoegd aan de content sessie.

04. Hoe lang duurt de sessie?

Gemiddeld twee uur.

05. In wat voor programma staat het content dashboard dat je voor me gaat ontwerpen?

Deze maak ik in Notion. Dit is gratis. Je kunt er zelf voor kiezen om te upgraden naar een betaald plan, maar dat is hiervoor niet nodig.

06. VERGEET IK NA tijd NIET WAAR MIJN POST OVER MOEST GAAN, WAARDOOR HET CREËREN ALSNOG MOEIZAAM GAAT?

Nee, met mijn methode van content onderwerpen inplannen gaat je brein automatisch naar het bijbehorende verhaal. Dit doe ik heel simpel door jouw letterlijke woorden te vangen en door de onderwerpen uitgebreid toe te lichten.