Onderscheidende content met jouw eigen geluid, zonder dat je er zelf urenlang op hoeft te broeden

Ga lekker zitten, neem een dampend kopje thee of koffie en werk aan die mooie nieuwe plannen die al veel te lang in de ijskast staan. Ik neem je content voor je uit handen.

Custom Content Calendar

Ga lekker zitten voor een ingevulde content kalender met drie maanden aan effectieve & authentieke content.

Content Cooker

Breek uit je eeuwige cyclus van herkauwde content en maak gebruik van mijn creatieve hersenpan voor verse, onderscheidende content

Content Clean Up

Krijg je content fris en scherp terug met feedback gebaseerd op o.a. je personal branding, je ideale klant, doelen, missie en boodschap.

Ik ben Amber, content consultant & schrijver voor gevestigde ondernemers

De tijd van slinkse marketing trucjes en geniepige salespraatjes is allang voorbij. We trappen er niet meer in. We willen samenwerken met de meest betrouwbare aanbieder die ons het beste kan helpen, niet met gewiekste zakenlui.

Je wilt je ook niet zo profileren. Je wilt mensen oprecht helpen met wat je kan en je wilt jezelf en je onderneming op een zuivere manier presenteren op Instagram.

Je wilt ook meer online zichtbaarheid, impact maken, een sterke experstatus en natuurlijk de allerleukste klanten die met liefde betalen voor je fantastische aanbod.

Content is je antwoord. Content gecreëerd vanuit je persoonlijkheid waardoor mensen je leren kennen nog vóórdat ze je hebben ontmoet en een steeds sterkere connectie met je voelen. Content waarmee je jezelf weet te onderscheiden tussen die groeiende groep ondernemers met een aanbod dat lijkt op die van jou.

Maar hoe? Die blinde blekken in je content heten niet voor niks blinde vlekken. Je ziet ze niet, voelt het niet en je kunt je vinger er niet op leggen waardoor je veel te veel tijd verspilt aan broeden op: “Wat moet ik nou weer posten?”

Ik spot die blindevlekken in no time, schijn er een lichtje op en laat je jezelf neerzetten op de manier zoals je dat het liefste doet: met originele, authentieke en verrassende Instagram content.

MOOIE WOORDEN VAN ONDERNEMERS DIE IK MOCHT HELPEN

Wees je eens bewust van de gigantische hoeveelheid content die je elke dag langs ziet komen op Instagram. Bij hoeveel van die posts scroll je gedachteloos verder? Wil jij tussen die onopvallende posts staan? Of wil je dat je ideale klant geïnteresseerd stopt bij wat je te vertellen hebt?

Onderscheidende content komt vanuit je eigen verhaal.

Je ideale klant bekijkt dagelijks bergen content op Instagram. Tussen al die posts, Reels en stories lukt het je niet om op te vallen. Daarnaast ben je zelf ook een beetje content-bedenk-moe. Je hebt het idee dat je het steeds over hetzelfde hebt of dat wat je bedenkt niet goed genoeg is.

Goed nieuws! Al dat peinzen over wat je moet posten is niet meer nodig.

Je bezit de kennis, de expertise, de ervaring, de persoonlijke verhalen én je hebt net als ieder mens een eigen mening over je vak. Ik gebruik al dit goud voor originele content onderwerpen die in verbinding staan met jou, je onderneming en je ideale klant.

Instagram posts creëren gaat een stuk makkelijker en sneller als je weet waar je het over wilt hebben.

Content bedenken hoeft niet meer als je met mij werkt. Je afvragen wat je nou weer moet posten is ook verleden tijd. Ik help je aan verfrissende content onderwerpen die ervoor zorgen dat je post uit je vingers lijken te vliegen!

Het posten van waardevolle, inspirerende content mag helemaal op je eigen manier.

Je hoeft geen trends na te apen of dansjes te doen als je dat niet wilt. Juist door het te doen op een manier die past bij jou maak je met plezier onderscheidende content waar je ideale klant en jijzelf blij van worden.

Je wilt dat je Instagram account een betrouwbare bron van informatie en hulp wordt voor je ideale klant en dat je content zorgt voor een positief effect op de groei van je bedrijf.

En dat zónder dat je er heel veel tijd en headspace aan kwijt bent.

TESTIMONIALS

"Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!"

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

KAREN VAN GINKEL – TRIPTI EARTH

"Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij Amber weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!"

Als ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

ASTRID PETERS – BEINGBRAND

BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOOK NOW – BOOK NOW – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL – BOEK EEN MATCHCALL –

Magazine

Lees de meest recente artikelen over contentmarketing, storytelling, personal branding, social media en meer.

Een boodschap van mijn overleden familielid

Een boodschap van mijn overleden familielid

Wist je dat er opleidingen bestaan om een medium te worden? Ik had geen idee. Ik dacht altijd dat je dat gewoon was, of niet. Ik kwam erachter toen ik een paar weken geleden werd benaderd door een medium in opleiding. Of ik wilde dienstdoen als studiemateriaal. Ze zit...

Lees meer
Je hebt een berichtje van je ideale klant

Je hebt een berichtje van je ideale klant

Het maakt me nu echt niks uit welke kwaliteiten JIJ hebt waarmee je me zo goed kan helpen.​​​​​​​​​​​​​​​ Of de geweldige methodes die je zo goed kan toepassen, of je waardevolle kennis, of je fantastische aanbod.​​​​​​​​ ​​​​​​Ik wil het eerst hebben over het...

Lees meer
Mijn angst als online zichtbare ondernemer

Mijn angst als online zichtbare ondernemer

Waar wacht je op, Amber? Tot de motivatie als bliksem je hoofd inslaat?​​​​​​​​​​​​​​​​Je weet dat dit niet gaat gebeuren. Je weet ook heus wel dat het daar niet aan ligt. Je voelt die dichtgeknepen keel al een tijdje.​​​​​​​​​​​​​​​​Het is angst. Angst om afgewezen...

Lees meer