Maak je geen zorgen om je content. Ik neem het voor je uit handen.

Content consultanty & ghostwriting voor ondernemers die hun talenten, passie en tijd willen inzetten voor het verbeteren van het persoonlijke of zakelijke leven van hun klanten.

Content dat doordrenkt is met jouw persoonlijkheid, deskundigheid en uitstraling.

Vanuit jouw unieke stem vorm ik content dat zorgt voor die krachtige verbinding met je ideale klant.

Content in de vorm van verhaallijnen, je teksten geredigeerd of volledig door mij geschreven: ik ontzorg je in hoeverre je dat nodig hebt. Zo hou jij tijd en ruimte in je hoofd over om te besteden aan het volbrengen van je mooie missie.

Wat zal ik vandaag eens gaan posten?

Een vraag die je jezelf niet meer hoeft te stellen als je met me samenwerkt. Ik zorg dat je content klaarstaat in de vorm die je wilt: als storyline, geredigeerd of volledig geschreven.

Storylines

Je wilt zelf je content schrijven maar je hebt geen idee (meer) waar je het over moet hebben. Je wilt graag een voorraad originele verhaallijnen die ervoor zorgen dat je content zo uit je pen rolt.

Redigeren

Je schrijft je eigen teksten maar je wilt graag dat iemand ze uitgebreid redigeert zodat je content kloppend is, je ideale klant aanspreekt en je boodschap duidelijk naar voren komt.

Ghostwriting

Je wilt het bedenken en het schrijven van je content uitbesteden, zodat je elke maand lekker veel tijd overhoudt voor alles waar je jouw energie aan wilt besteden.

CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – CONTENT SHOP – 

Heldere, authentieke en verbindende content creëren is wat ik het allerliefste doe.

Die heerlijke zucht van opluchting. Dat is wat ik jou wil geven.

Geen gepieker meer over je content. Ik bedenk, redigeer, of schrijf het voor je.

Dit zodat je jouw talent en passie kunt inzetten voor het verbeteren van het zakelijke of persoonlijke leven van je klanten, terwijl je ontspannen online zichtbaar bent met teksten die helderheid, eenvoud en persoonlijkheid uitademen. Teksten met de juiste dosis emotie, voor die verbinding met je ideale klant.

Daar ligt mijn passie. Jou die tijd en ruimte geven om te doen waar je goed in bent en wat jij het allerliefste doet, terwijl ik doe waar ik goed in ben.

Liefs, Amber

Ze heeft me geleerd hoe je teksten beter kan schrijven, hoe je content onderwerpen maakt en bewaard.

Het leuke van Amber is haar humor en directheid. Daar hou ik van, maar ook het niet mooier maken dan het is. Ze kan geweldig met je meedenken. Na de kennismaking dacht ik dan ook; gewoon instappen en doen!
De feedback is uitgebreid en wordt afgebouwd stap voor stap, zodat je steeds meer zelf gaat doen.

Ank Kampman

THERAPEUT VOOR LEERKRACHTEN

Content draait om de verbinding die je legt met de je ideale klant. Dit bereiken we samen door de juiste hoeveelheid emotie en eigenheid toe te voegen aan je expertise.

Is voor jou het moment aangebroken om je content uit te besteden, en wil je weten of ik hier de persoon voor ben?

Laten we dan beginnen met een gesprek.

Journal

Lees hier mijn meest recente verhalen over onderwerpen als ondernemen, online zichtbaarheid, ‘t leven en meer.

De branding is groener aan de overkant

De branding is groener aan de overkant

Gefascineerd keek ik naar alle kleuren die ze in hun branding hadden. Het spatte van mijn scherm af! Ik keek naar mijn eigen website en Instagram feed en vond mijn beelden opeens zo ontzettend saaaaai! Dus daar ging ik weer. Op Pinterest laadde ik een bord vol met...

Consistent online zichtbaar: belangrijk of overrated?

Consistent online zichtbaar: belangrijk of overrated?

Het maakt een beetje nerveus, inconsistent online zijn.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Je kent het gevoel vast wel, wanneer je al een tijd niets hebt geplaatst en je die ellendige druk voelt die voor allesbehalve goede content zorgt.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Als regelmatig inconsistente...

Instagram is verleden tijd

Instagram is verleden tijd

Instagram is geweest.​​​​​​​​​​​​​​​​Men zegt het soms. Het komt meestal vanuit teleurstelling, irritatie zelfs, omdat Instagram is veranderd en het niet meer doet wat het vroeger deed. Minder likes, minder reacties en minder gesprekken in de DM geven weinig hoop op...

Van kleurloze content naar opvallende posts

Van kleurloze content naar opvallende posts

"Waarom is dit eigenlijk altijd grijs, ik zuig van alles op!" vroeg mijn man zich hardop af toen hij een grote dot stof uit de stofzuiger haalde.​​​​​​​​​​​​​​​​Dat komt, wist ik 'm te vertellen na een rondje Google om zeker te zijn dat ik het goed had, doordat stof...

Waarom je aandacht moet besteden aan je online zichtbaarheid

Waarom je aandacht moet besteden aan je online zichtbaarheid

Wat roept online zichtbaarheid in jou op? Weerstand? Een diepe zucht? De vraag wat je nou weer moet delen?​​​​​​​​​​​​​​​​Online ondernemen kun je zien als een winkelstraat. Elke onderneming heeft een eigen winkel in z'n eigen stijl. Hoe ziet jouw pand er momenteel...