Amber Rosa, Instagram content en branding strategie expert, op rode bank

Zichtbaarheid op Instagram voor vrouwen die zich inzetten voor het mentale, lichamelijke en energetische welzijn van (ondernemende) vrouwen

 

Je zorgt er met jouw expertise voor dat je vrouwen fysiek, mentaal of energetisch beter laat voelen. Ontzettend dankbaar werk dat gezien en gehoord moet worden.

Daarom zorgen we er samen voor dat je organisch groeit op Instagram en je een diepere verbinding krijgt met je community. Zodat wat je doet meer vrouwen bereikt en helpt.

Online zichtbaarheid Instagram Amber Rosa content branding strategie31-2

Jouw Instagram als warme plek voor inspiratie en toegankelijke hulp

Je wilt zo ontzettend graag inspireren en helpen, want je weet wat je kunt betekenen voor een ander. Ik help je aan een strategie die bij je past, en aan authentieke content waarmee je Instagram community groeit met dankbare en potentiële ideale klanten.

Vergroot je online zichtbaarheid op Instagram en versterk de connectie met je community dankzij een authentieke personal branding in je content en account.

CONNECT & GROW TRAJECT

Creëer vandaag nog authentieke content voor Instagram dankzij 40 vragen waarvan jouw antwoord de perfecte, unieke en persoonlijke post is.

TELL YOUR STORY GUIDE

Ik ben Amber, Instagram branding & content consultant

Al van kleins af aan kamp ik met allerlei chronische ziektes en aandoeningen, zowel fysiek als mentaal. Na de zoveelste “sorry, je moet ermee leren leven” van een arts was ik het zat en besloot ik zelf op zoek te gaan naar middelen die me konden helpen.

Ik investeerde in kennis, coaches, experts, therapeuten en meer buiten de reguliere zorg, waardoor mijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeterde.

Sindsdien ben ik dagelijks bezig met gezondheid en welzijn, zowel die van mezelf als die van mensen om me heen, wetende dat leven hierdoor vele malen leuker en makkelijker wordt.

Ik wil dat meer mensen weten wat je zelf kunt doen of laten doen om je beter te voelen. Ik wil dat meer vrouwen weten van jou.

Daarom help ik je aan een sterke, authentieke positionering en converterende content voor Instagram, zodat je expertise zichtbaar wordt voor de vrouwen die het nodig hebben.

{

Karen van Ginkel

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

Astrid Peters

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze! Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!

Instagram is dé tool voor oprechte verbinding met je community

De connectie met je volgers is ontzettend belangrijk als je wilt dat je ideale klant gelooft in je expertise, en voelt dat jij dé persoon bent om haar te helpen. We focussen ons samen daarom op 4 essentiële elementen voor meer verbinding op Instagram.

Vertrouwen

Dankzij authentieke content, gecreëerd vanuit je persoonlijkheid, waarmee jij je elke keer weer richt op je ideale klant. Hierdoor leert ze jou en je expertise steeds beter kennen.

Persoonlijke interactie

Door het stimuleren van interactie en zelf het iniatief nemen tot het voeren van een verdiepende conversatie zul je steeds vaker gesprekken hebben die leiden tot investeringen in je aanbod.

Positionering

We creëeren een positionering die past bij wie je bent en voeren deze door tot je gehele Instagram account, van profielfoto tot content. Dit geeft een consistent beeld en gevoel af aan je community en zorgt ervoor dat je de volgers naar je toetrekt die bij je passen.

Rust

Als Instagram overweldigend voor je is haal je niet het beste uit je account en zal het online zichtbaar zijn je tegenstaan. Dankzij mijn eenvoudige methode voor het runnen van je account heb je de rust om deze doelgericht en met plezier in te zetten voor je bedrijf.

Online zichtbaarheid vanuit oprechtheid, verbinding en strategie

De vrouw die jou nodig heeft zit elke dag op Instagram. Laten we samen zorgen dat ze jouw expertise te zien krijgt.