Amber Rosa personal brand mentor portret

HI, IK BEN AMBER

En ik verborg me eerst ook achter onzekerheid en zelftwijfel.

Ik begon een maand na de geboorte van mijn jongste dochter met ondernemen. Met de powermom hormonen nog gierend door mijn lijf zette ik een lijn geïllustreerde kerstkaarten op.

Toen de hormonen waren uitgewerkt en mijn succes uitbleef, kwam de onzekerheid. Ik geloofde niet meer in mezelf en wat ik kon, en dat straalde ik ook uit waardoor ik niks verkocht.

Ik weet nog goed hoe ik naar mijn twee dochters keek en zei: ik ga alles op alles zetten om te zorgen dat jullie kunnen worden wat jullie willen.

En ik dacht: waarom doe ik dit niet voor mezelf?

Ik besloot er vol voor te gaan en verkocht mijn kerstkaartjes geheel toevallig aan een aantal vrouwelijke ondernemers. Mijn illustraties kwamen hierdoor onder de aandacht in de bedrijfswereld. Al snel werd ik Studio Pioen: illustraties voor ondernemers.

Studio Pioen groeide keihard dankzij mijn positieve mindset, door mezelf neer te zetten als expert en door zichtbaar te zijn op Instagram. Dit werd opgepikt door andere ondernemers!

Wekelijks, zo niet dagelijks, kreeg ik de vraag hoe ik zoveel interactie had op Instagram, met relatief weinig volgers. Ook wilden ze weten hoe ik zo ontzettend makkelijk zichtbaar kon zijn. Had ik daar soms een cursus voor gevolgd?

Amber Rosa personal brand studio koffie drinken

TOEN WIST IK HET

Ik wil en kan ondernemende vrouwen zoals ik helpen met hun zichtbaarheid en het claimen van hun expertstatus!

De onzekerheid, twijfels en het vele vergelijken van deze vrouwen deed me pijn. Want ik was ook ooit zo. Ik was een meisje dat een rol speelde om aardig gevonden te worden. Ik was een vrouw die keek naar andere vrouwen om te zien hoe ze zich moest gedragen. En ik was een ondernemer die zich elke dag vergeleek met die veel “succesvollere” ondernemers, waardoor ik mezelf enorm naar beneden haalde.

Maar dat ben ik niet meer. Ik ben mezelf, hou van mezelf, zie de potentie in mezelf en zet mijn eigenheid in om me te onderscheiden van mijn branchegenoten. Om er zeker van te zijn dat ik de klanten naar me toe trek waar ik energie van krijg. Ik verberg mijn kennis, ervaring en kwaliteiten niet meer, want hoe moet jij anders weten dat ik je kan helpen?

Dit beseffen en toepassen in mijn bedrijf voelt als een heerlijke zucht van opluchting, elke dag weer. En dat gun ik jou ook!

Dit ben ik ook.

Amber Rosa personal brand studio koffie drinken
Amber Rosa personal branding portret
Z

Ik ben sinds 2015 getrouwd en samen met mijn man heb ik de twee leukste dochters van de wereld!

Z

Ik hou van ingewikkelde, psychologische, spannende en een beetje vreemde series en films. Stranger Things bijvoorbeeld.

Z

Ik kan niet zonder mijn zalige soja cappuccino's. Echt niet.

Z

Ik vind spiritualiteit mega interessant! Ik zuig informatie over het universum, religies, kristallen, etc. op als een spons.

Z

Ik studeer voor life coach, zodat ik ondernemers nóg beter kan helpen op het gebied van zelfacceptatie, zelfvertrouwen en mindset.

Z

Ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling en kan inmiddels een bibliotheek beginnen met alle boeken hierover.

WERK MET MIJ

En word een onderscheidend, sterk & consistent personal brand waar jij jezelf vol zelfvertrouwen en moeiteloos mee presenteert als dé go-to person binnen jouw branche!

1:1 Personal Brand Coachingstraject

Dé manier om een personal brand te worden waarmee jij je onderscheidt en je vol zelfvertrouwen zichtbaar durft te zijn.

Personal Brand Strategiesessie

Voor een frisse blik op jouw personal brand, online zichtbaarheid, positionering en persoonlijke content.

Download mijn gratis Contentboek

Geef je online zichtbaarheid direct een boost met 75 persoonlijke vragen, waarvan het antwoord een perfecte post is voor op Instagram.

ZIE JE EEN SAMENWERKING MET MIJ WEL ZITTEN?

Top! Laten we dan gaan zorgen dat jij die expertstatus gaat claimen binnen jouw branche!

Wil je direct beginnen met het versterken van je personal brand?

Dat kan! Download dan helemaal gratis het Personal Brand Contentboek met maar liefst 75 contentonderwerpen om je personal brand een boost te geven op social media. Nog meer leren over personal branding, ondernemen & mindset? Dat kan in mijn online magazine.