Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa4

HI, IK BEN AMBER

En ik vond online zichtbaar zijn doodeng!

Ik was als kind al onzeker over hoe ik eruit zag, over mijn prestaties en over mijn gedrag. Ik wist zeker dat andere kinderen me raar vonden en totaal niet geïnteresseerd waren in wie ik was.

Door die gedachten gedroeg ik me niet zoals mezelf. Ik nam een rol aan om maar leuk gevonden te worden en werd me de dag onzekerder en ongelukkiger.

Die zelftwijfel en faalangst nam ik mee toen ik net begon met ondernemen. Al die fantastische vrouwen op Instagram met hun net zo fantastische bedrijven: daar zou ik nooit tussen passen! Dus verstopte ik mezelf en hield ik me klein.

Maar ja, ik had wel een droom. Ik wilde (toen nog) de beste illustrator van Nederland worden! En dat ging niet lukken als ik me bleef verbergen achter die dikke muur van onzekerheid.

Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa5

HET WAS TIJD VOOR VERANDERING

Ik leerde over personal branding, onderzocht bij mezelf hoe ik me kon onderscheiden en werkte aan mijn zelfvertrouwen.

And it showed! Ik werd steeds zichtbaarder op Instagram, waardoor de klanten binnen stroomden en ik de expertstatus als “illustrator voor ondernemers” kreeg. Nog opvallender: ik kreeg dagelijks complimenten over hoe oprecht en puur ik me gedroeg op social media. Er werd me zelfs gevraagd hoe ik dat deed, dus hielp ik achter de illustratieschermen andere vrouwelijke ondernemers met hun online zichtbaarheid. Gewoon omdat ik anderen wilde helpen zoals ik mezelf had geholpen.

Hoe vaker ik dat deed hoe meer ik voelde dat ik nog veel meer kon betekenen voor deze vrouwen. Een ondernemerswereld waar alle vrouwen geloven in zichzelf, dit zichtbaar laten zien en die elkaar met bewondering steunen werd mijn visie.

Ik goot mijn kennis en ervaringen bij elkaar en ontwikkelde een methode waarbij ik op mijn manier deze vrouwen kan helpen een sterk en zelfverzekerd merk te worden. Van buiten, maar vooral ook van binnen!

Dit ben ik ook.

instagram branding expert amber rosa
Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa5
Z

Ik ben sinds 2015 getrouwd en samen met mijn man heb ik de twee leukste dochters van de wereld!

Z

Ik hou van ingewikkelde, psychologische, spannende en een beetje vreemde series en films. Stranger Things bijvoorbeeld.

Z

Ik kan niet zonder mijn zalige soja cappuccino’s. Echt niet. Ik drink ze overigens wel cafeïnevrij, anders word ik loco.

Z

Ik hou van Thai Sweet Chili chips! De blaren staan na afloop op m’n tong maar dat is het waard.

Z

Ik studeer voor life coach, zodat ik ondernemers nóg beter kan helpen op het gebied van zelfacceptatie, zelfvertrouwen en mindset.

Z

Ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling en kan inmiddels een bibliotheek beginnen met alle boeken hierover.

WAT IK DOE (IN ‘T KORT)

Ik help je een sterk en onderscheidend personal brand te worden waarmee jij moeiteloos en met plezier je online zichtbaarheid vergroot!

Dit doe ik door je te helpen met je mindset en samen met jou een personal branding te creëren die bij je past, die onderscheidend is, die je droomklant aantrekt, die een onuitwisbare indruk achterlaat en die jou die begeerde expertstatus geeft.

Show Your Brand!

Het programma waarmee jij moeiteloos, zelfverzekerd en met plezier die expertstatus pakt als online zichtbare ondernemer op Insta.

Show Your Brand! Podcast

Dé podcast voor de online muurbloempjes die hun online zichtbaarheid en branding succesvol willen inzetten op Instagram.

Gratis Contentboek

Geef je online zichtbaarheid direct een boost met 75 persoonlijke vragen, waarvan het antwoord een perfecte post is voor op Instagram.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN SCROLL-STOPPING PERSONAL BRAND TE WORDEN EN VIND JE MIJ WEL LEUK?

Top! Laten we dan even gaan kletsen over wat ik voor jou kan doen.

Wil je direct beginnen met het vergroten van je online zichtbaarheid?

Dat kan! Download dan helemaal gratis het Personal Brand Contentboek met maar liefst 75 contentonderwerpen om je personal brand een boost te geven op Instagram. Nog meer leren over personal branding, ondernemen & mindset? Dat kan in mijn online magazine.