Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 13

INSTAGRAM BRANDING EXPERT

Hey, ik ben Amber

In 2018 schreef ik mezelf bij de KvK in als illustrator. Vol vertrouwen in mijn toekomstige succes maakte ik een Instagram account en postte ik mijn illustraties. Opgewonden wachtte ik af en… er gebeurde he-le-maal niks.

In de overvolle markt der illustrators viel ik niet op. Waarom niet? Omdat ik het enige wat me compleet onderscheidde van mijn concurrenten niet inzette: mezelf!

Als kind was ik al onzeker, pastte ik me aan anderen aan om aardig gevonden te worden en hield ik me gedeisd. Dit gedrag zette ik als ondernemer door. Mijn onzekerheid verergerde zelfs omdat ik me constant vergeleek met de ondernemers die wél online zichtbaar waren en daar duidelijk succes mee hadden.

Maar ik had een droom en ik besefte dat ik die niet waar zou maken als ik mezelf zo bleef verstoppen. Dus deed ik het nodige innerlijke werk, verdiepte ik me in personal branding en werd ik steeds meer online zichtbaar op Instagram als mijn authentieke zelf.

Binnen twee jaar stond ik bekend als illustrator voor ondernemers en haalde ik al mijn opdrachten (en fijne omzet) moeiteloos uit Instagram.

Hoe? Door te vertrouwen in mezelf en op wat ik kon, door mijn branding volledig aan te passen aan mijn eigenheid zodat ik klanten aantrok die bij mij pasten en door waardevolle content te delen die mijn ideale klant raakte.

Om mij heen zag ik ondernemende vrouwen die net zo onzeker waren als ik ooit was. Die zichzelf vergeleken met anderen en zelfs aan mij vroegen hoe ik “het” deed. En ik wist: ik kan helpen. Ik kan deze vrouwen helpen om zich te voelen en te presenteren als dé expert in hun vak, op hun eigen manier.

Want wat zij kunnen doen voor een ander, wat jij kunt doen voor een ander, dat moet gezien worden!

Dit ben ik ook

MOEDER VAN 2 GEWELDIGE DOCHTERS

HOBBYBAKKER EN OPETER

STUDENT LIFE COACHING

FOREVER HUNGRY

VERSLAAFD AAN SOJA CAPPUCINO’S

GEK OP PSYCHOLOGISCHE THRILLERS

Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren.

Karen | Ayurvedisch coach

Bekijk mijn aanbod

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 45

Show Your Brand!

Word zelfverzekerd online zichtbaar op Instagram als de unieke vakvrouw die je bent.

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 26

Content Sessie

Na 90 minuten heb je een lijst aan content onderwerpen en minstens voor een maand aan content ingepland.

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 58

Show Your Brand! Podcast

Korte en inspirerende afleveringen over online zichtbaarheid, Instagram en ondernemen.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM INSTA SUCCESVOL IN TE ZETTEN?

En vind je mij wel leuk?