Heldere, authentieke en verbindende content creëren is wat ik het allerliefste doe.

Die heerlijke zucht van opluchting. Dat is wat ik jou wil geven.

Ik wil je ontzorgen op het gebied van content in welke mate je wenst. Ik bedenk, redigeer, of schrijf het voor je.

Dit zodat je jouw talent en passie kunt inzetten voor het verbeteren van het zakelijke of persoonlijke leven van je klanten, terwijl je ontspannen online zichtbaar bent met teksten die helderheid, eenvoud en persoonlijkheid uitademen. Teksten met de juiste dosis emotie, voor die verbinding met je ideale klant.

Daar ligt mijn passie. Jou die tijd en ruimte geven om te doen waar je goed in bent en wat jij het allerliefste doet, terwijl ik doe waar ik goed in ben.

Liefs, Amber

Schrijven doe ik al sinds ik me kan herinneren. Verhalen bedenken en vertellen doe ik elke dag. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en zet dit met liefde in voor jouw mooie missie.

Mijn stijl

Content onderwerpen haal ik uit de gesprekken die we samen voeren, waardoor je onderwerpen krijgt die vanuit jou komen. Met het schrijven van content hanteer ik een vaste stijl waar ik jouw unieke stem en persoonlijkheid in laat doorvloeien.

Helder

Geen wollige teksten, ingewikkelde vaktaal of cryptische omschrijvingen. De teksten die ik voor je schrijf zijn helder, duidelijk en eenvoudig.

Verbindend

Ik schrijf namens jou en voor je ideale klant. Ik leg een lijntje tussen haar en jou, met teksten die emotie en persoonlijkheid uitstralen. Al lezend krijgt ze het gevoel alsof ze naast je zit op de bank, aandachtig luisterend terwijl ze zich gehoord voelt door wat je te zeggen hebt.

Verhalend

Verhalen trekken de aandacht en raken. Ik gebruik storytelling om ervoor te zorgen dat de lezer geboeid blijft van begin tot eind.

Achter de ondernemer

MOEDER

Gezegend met twee prachtige dochters, van 4 en 7

LEZEN

Ik verdwijn graag in de wereld van een boek

ENERGIE

Ik geloof dat je zelf verantwoordelijk bent voor de juiste energie in je leven en je daarmee ook je ideale leven kunt creëren

MUZIEK

Het juiste lied zorgt voor de emotie die ik wil bij het schrijven

VROUW

Getrouwd met de vader van mijn kinderen

SPANNING

Psychologische thrillers, in boek of beeld, zijn mijn favoriet

GEZONDHEID

Een holistische levensstijl helpt me bij het leven met de chronische ziekte endometriose

SARCASTISCH

Mijn soort humor, die je zeker gaat meemaken tijdens calls

Mijn leven tot nu toe

VAN JANKERD TOT GHOSTWRITER

1988: Het jaar dat ik het levenslicht zag

Ik huilde veel, wordt me nog altijd gezegd. Altijd fijn die positieve herinneringen van je familie.

1992: Hoofdredactrice van mijn eigen magazine en vaste klant van de bieb

Dagelijks niette ik papier aan elkaar, schreef ik er verhalen op en tekende ik er illustraties bij. Mijn eigen verhalen waren echter niet genoeg. Wekelijks nam mijn moeder me mee naar de bibbliotheek om mijn stapel uitgelezen boeken te verruilen voor nieuwe. Ik wist het zeker: later word ik schrijver.

2006: Niks studeren, hup aan het werk!

Voor een studie was er geen geld, dus zette ik mijn dromen aan de kant en werkte ik fulltime in een winkel. Het werk was leuk maar gaf me geen voldoening.

2018: Het begin van een nieuw leven

Ik werd voor de tweede keer moeder en besloot dat ik een voorbeeld wilde zijn voor mijn meiden door te geloven in mezelf, en te gaan voor wat ik wilde. Ik startte mijn eerste onderneming: Studio Pioen, illustrator voor ondernemers.

2022: Kiezen voor mezelf

Na een succesvolle carrière als content illustrator voor bedrijven, gevolgd door nog zo’n succesvolle als Instagram specialist, besloot ik om nu écht voor mijn ultieme droom te gaan: bedenker en schrijver van verhalen.

2023: Mijn droom is uitgekomen

Inmiddels heb ik voor tientallen ondernemers originele content mogen bedenken, heel veel mooie stukken mogen redigeren en wordt de lijst met ondernemers voor wie ik schrijf steeds langer. 

Het toetsenbord is mijn podium, de weg naar mijn geluk, de tool voor het uitoefenen van mijn droom. En dat zet ik met heel veel passie en toewijding in voor jouw onderneming!

CONTENT CONSULTANCY & GHOSTWRITING

Werk met mij

Originele content onderwerpen, scherpe feedback of helder geschreven content. Ik help je bij je content in hoeverre jij wilt.

Journal

Mijn persoonlijke kijk op het ondernemerschap, online zichtbaarheid, content en ‘t leven.