Minder zakelijk, meer menselijk. Dat is mijn visie voor de content van ondernemers.

Dat menselijke zorgt er namelijk voor dat er een verbinding ontstaat tussen jou en de lezer. Die verbinding is belangrijk, want die zorgt ervoor dat je ideale klant met je wil samenwerken.

Dat is niet het enige wat ik je gun. Ik wil je ook meer tijd, rust en ruimte in je hoofd geven. Geen headspace meer kwijt zijn aan het bedenken van content, geen uren meer verliezen aan het creëren ervan.

Ik geef je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Om eindelijk dat project op te pakken, die langgekoesterde droom te verwezenlijken, meer mensen te helpen of om gewoon lekker even rustig te zitten met een mok dampende thee.

Waar je ook behoefte aan hebt, ik ontzorg je met veel liefde en passie op het gebied van content.

Schrijven doe ik al sinds ik me kan herinneren. Verhalen bedenken en vertellen doe ik elke dag. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en zet dit met liefde in voor jouw mooie missie.

Mijn stijl

Content haal ik uit de gesprekken die we samen voeren, waardoor je teksten krijgt die vanuit jou komen. Met het schrijven van content hanteer ik een vaste stijl waar ik jouw unieke stem en persoonlijkheid in laat doorvloeien.

Helder

Geen wollige teksten, ingewikkelde vaktaal of cryptische omschrijvingen. De teksten die ik voor je schrijf zijn helder, duidelijk en eenvoudig.

Verbindend

Ik schrijf namens jou en voor je ideale klant. Ik leg een lijntje tussen haar en jou, met teksten die emotie en persoonlijkheid uitstralen. Al lezend krijgt ze het gevoel alsof ze naast je zit op de bank, aandachtig luisterend terwijl ze zich gehoord voelt door wat je te zeggen hebt.

Verhalend

Verhalen trekken de aandacht en raken. Ik gebruik storytelling om ervoor te zorgen dat de lezer geboeid blijft van begin tot eind.

Achter de ondernemer

MOEDER

Gezegend met twee prachtige dochters, van 4 en 7

LEZEN

Ik verdwijn graag in de wereld van een boek

ENERGIE

Ik geloof dat je zelf verantwoordelijk bent voor de juiste energie in je leven en je daarmee ook je ideale leven kunt creëren

MUZIEK

Het juiste lied zorgt voor de emotie die ik wil bij het schrijven

VROUW

Getrouwd met de vader van mijn kinderen

SPANNING

Psychologische thrillers, in boek of beeld, zijn mijn favoriet

GEZONDHEID

Een holistische levensstijl helpt me bij het leven met de chronische ziekte endometriose

HEERLIJK VROEG

Ik duik vroeg mijn bed in en sta op als de wereld nog stil is

Content consultancy & ghostwriting

Werk met mij

Originele content storylines, scherpe feedback of helder geschreven content. Ik help je bij je content in hoeverre jij wilt.

Journal

Mijn persoonlijke kijk op het ondernemerschap, online zichtbaarheid, content en ‘t leven.