Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 45

It’s time to Show Your Brand

Terwijl andere ondernemers moeiteloos met hun snoet op Instagram anderen inspireren en klanten binnen halen, voel jij je er ongemakkelijk bij. Dus blijf je een beetje onder de radar, want wie zit er nog op jou te wachten?

Hierdoor wordt de drempel om online zichtbaar te zijn steeds groter voor je, ook al weet je heus wel dat jezelf verstoppen je niet oplevert wat je wilt.

Het is daarom de hoogste tijd voor vertrouwen in jezelf en je aanbod. Voor een personal branding waarmee je de allerleukste volgers aantrekt. Voor het maken van waardevolle content waarmee jij je droomklant raakt.

En voor plezier krijgen in het online zichtbaar zijn, wetende dat het jou en je onderneming laat groeien!

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 15

INSTAGRAM EEN HOOP GEDOE ?

NEE, HOOR! HET KAN LICHTER EN ZOVEEL LEUKER!

=

Jij kunt ook moeiteloos stories maken die door veel volgers worden bekeken. Ja, ook met jezelf vol in beeld!

Niet meer 35 keer jezelf filmen met hetzelfde verhaal en het uiteindelijk toch maar niet plaatsen want: stom verhaal / ik zie er raar uit / ik klink gek / etc. Na deze cursus plaats je eenvoudig en doelgericht stories die leuk en inspirerend zijn voor je volgers en waarmee je de leukste klanten naar je toe trekt.

=

Ook jij hebt een bijzonder verhaal te vertellen waarmee je jou volgers écht raakt!

Met deze cursus leer je hoe je consistent waardevolle content maakt dat doordrenkt is met jouw eigenheid. Want zoals Maya Angelou zo mooi zei: “Mensen vergeten wat je hebt gezegd. Mensen vergeten wat je hebt gedaan. Maar ze zullen nooit vergeten hoe je hen liet voelen.”

=

Dé perfecte feed bestaat niet. Wel de feed die perfect past bij jou en waarmee jij jouw ideale klanten naar je toe trekt!

Als kunstenaar weet ik hoe je persoonlijkheid, gevoel en uitstraling kunt stoppen in visuele content. En nee, dit betekent niet een feed vol perfecte foto’s en designs. Ik help je om je account in balans te krijgen en bij jou en je onderneming te laten passen, zodat die leuke klant wel op de volknop móet drukken.

=

Jij hebt het ook in je om een inbox vol DM's van je ideale klant te hebben!

Ik help je te vertrouwen op je unieke, authentieke zelf zodat je jezelf niet meer laat blokkeren door je onzekerheid en jezelf laat zien als de leuke vakvrouw die je bent. In beeld en in tekst. Laat die DM’s van toekomstige klanten maar komen!

JE STOPT AL ENORM VEEL TIJD IN INSTAGRAM (HALLO DOELLOOS SCROLLEN). ZULLEN WE DAT NU MAAR EENS NUTTIG GAAN BESTEDEN?

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

KAREN VAN GINKEL | TRIPTI EARTH

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 41
Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 41

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

KAREN VAN GINKEL | TRIPTI EARTH

HOE HET WERKT

DE SHOW YOUR BRAND! CURSUS IS OPGEBOUWD VANUIT DE 4 ESSENTIËLE ELEMENTEN VOOR EEN CONVERTEREND INSTAGRAM ACCOUNT

Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media20 kopie

01/

VERTROUWEN

In het eerste deel van het programma word je je bewust van jouw eigen blokkerende gedachten t.o.v. Instagram en werken we aan een andere manier van denken. Je laat je hierna niet meer leiden door die innerlijke saboteur maar door een voelbare missie en concrete doelen. Je vertrouwt meer op jezelf, op wat je voor een ander kunt doen en op wat je kunt bereiken op Instagram.

02/

PERSONAL BRANDING

In het tweede deel leer je jezelf als ondernemer beter kennen. Je weet wat je wilt uitstralen en waar je over wilt delen. Je maakt nu ook eens écht kennis met je ideale klanten, weet daardoor hoe jij hen kunt raken met je eigen verhaal en hoe je hen naar je toe trekt met een visuele branding die uitstraalt waar jij voor staat.

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 75
Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media10

03/

WAARDEVOLLE CONTENT

Na deel drie kun je goede, waardevolle content maken vanuit jezelf en gericht aan je ideale klant. Ik leer je hoe je verschillende contentvormen eigen en leuk maakt (en ja, hier bedoel ik ook Reels mee!) en ik vertel je hoe jij het voor elkaar krijgt om veel content te maken in minder tijd.

04/

RUST

Deel vier draait om het maken van een eenvoudige planning voor Instagram, dat haalbaar is voor jezelf en past binnen je drukbezette leven. Je krijgt mijn invulbare Insta dashboard met content kalender en ik leer je hoe die kunt gebruiken. Ook leer ik je hoe je zelf oprechte interactie stimuleert en aangaat, en hoe je dit doet zonder jezelf te verliezen in de eeuwige stroom aan prikkels op Insta.

Online zichtbaar Personal Branding Mindset Coach Amber Rosa9
Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 2

Hi, ik ben Amber

Zo lang als ik me kan herinneren liet ik me leiden door onzekerheid en faalangst. Ik ging uitdagingen uit de weg of ging voor de minst “enge” keus.

Hierdoor heb ik gedurende mijn leven een heleboel kansen gemist en blokkeerde ik mezelf om te groeien.

Toen ik mijn ondernemers carrière begon op Instagram liet ik me weer tegenhouden door onzekerheid. Ik vergeleek me constant met de “succesvollere” ondernemers op Insta en vond mijn eigen content nooit goed genoeg.

Tot ik het zat was om te blijven hangen op hetzelfde niveau. Ik werd een online zichtbare ondernemer, was daarin altijd mijn authentieke zelf en gebruikte een eenvoudige en bij mij passende brandstrategie.

Na een paar weken haalde ik mijn omzetdoelen volledig en met gemak vanuit Instagram.

En nu wil ik jou helpen dit ook te bereiken!

WAAROM IK DE INSTA BRANDING EXPERT VOOR JOU BEN

Want ja, ik ben natuurlijk niet de enige die hulp biedt op het gebied van online zichtbaarheid op Instagram.

Met mijn vorige bedrijf Studio Pioen kwamen de leukste klanten naar mij toe, allemaal via Instagram.

Ik was één van de miljoenen illustrators op Insta en wist dat ik mij moest onderscheiden om op te vallen en te groeien. Dankzij een authentieke personal branding, content waarmee ik mijn ideale klant keer op keer raakte en een eigen, relaxte manier van marketing en sales groeide ik als kool in klanten en omzet.

Ik wil dat je ziet hoe waardevol en uniek je bent, en je leren hoe jij je eigenheid succesvol kunt inzetten op Instagram.

Te lang heb ik mezelf tegen laten houden door mijn onzekerheid. Te lang luisterde ik naar die saboterende gedachten. Nu ik daar vrij van ben vergelijk ik me niet meer met die “succesvollere” ondernemers op Instagram. Nee, ik bén die succesvolle ondernemer! Dat gevoel, en de magie voor je bedrijf die daarmee gepaard gaat, wil ik voor jou ook.

Ik zie een Instagram voor me waar vrouwelijke ondernemers gaan staan voor wie ze zijn!

Geen terughoudendheid meer en geen onzekerheid meer. Nee, alleen maar accounts van vrouwen die hun waarde inzien en zich door niets en niemand laten tegenhouden om hun missie te volbrengen en hun doelen te halen.

Ik sta voor vriendschap, licht, verbinding & authenticiteit.

Ik geloof dat als wij vrouwen elkaar het succes gunnen, de ondernemerswereld op Instagram vele malen mooier wordt. Ik geloof dat online zichtbaarheid niet zwaar of moeilijk hoeft te zijn, maar juist heel licht kan zijn. Ik geloof dat succes samenhangt met verbinding: met jezelf, je volgers en je ideale klant. En ik geloof in authenticiteit. De wereld snakt naar oprechte ondernemers die iets willen betekenen voor een ander.

NIET VOOR IEDEREEN

DEZE CURSUS PAST BIJ JOU ALS:

=

Je wilt gaan voor online zichtbaarheid op authentieke wijze.

Je wilt je oprechte zelf zijn naar je volgers toe, voor hen maar ook voor jezelf. Geen trucjes, toneelstukjes, of anderen kopiëren. Met deze cursus gaan we voor de rauwe jij, zoals jij die zelf wilt laten zien.

=

Je weet wat jouw expertise is.

Hoewel we dieper ingaan op je aanbod en missie en we jouw ideale klant verder uitwerken, heb jij de basis al wel staan.

=

Je weet hoe Instagram werkt.

Ik ga online zichtbaar zijn op Instagram eenvoudiger, leuker en doeltreffender voor je maken. Hiervoor heb je al wel basiskennis over Instagram nodig (weten hoe je een story plaatst, waar je jouw bio kunt aanpassen, etc.).

=

Je er klaar voor bent om geholpen te worden.

In deze cursus word je regelmatig uit je comfortzone getrokken en dien je ook opdrachten te maken. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat je er 100% voor gaat.

Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 39

DE VORM VAN DE CURSUS.

Voor als je het fijn vindt om te weten op wat voor manier ik je ga helpen.
Instagram online zichtbaarheid Amber Rosa branding expert social media16
Instagram Online zichtbaarheid Amber Rosa Branding expert 22

Zodra je bent aangemeld kun je direct aan de slag in de online leeromgeving. De modules staan op chronolische volgorde en bouwen op naar het gewenste resultaat: een converterend Instagram account met een zelfverzekerde jij als zichtbaar boegbeeld.

In de cursus begeleid ik je met video’s, podcasts en werkboeken. Ook vind je er opdrachten waarvan je een aantal naar mij toestuurt voor feedback. Bij “online zichtbare” opdrachten vraag ik je om mij te taggen, zodat ik kan zien hoe het gaat.

Binnen de online leeromgeving kun je ook sessies met mij inplannen. Je krijgt sowieso 1 sessie waarin ik je Insta account onder de loep neem en voorzie van feedback. Je kunt daanaast ook een 1:1 content sessie boeken met cursistenkorting.

Als je kiest voor Show Your Brand! Plus krijg je volledige 1:1 begeleiding gedurende de cursus.

Blijf je jezelf liever verstoppen achter een muur van onzekerheid en zelftwijfel?

En wil je niet de allerleukste klanten? Of gezien worden en je voelen als dé expert?