Zelfverzekerd en moeiteloos online zichtbaar zijn op Instagram is niet alleen voor influencers weggelegd.

HELL NO! JIJ KAN HET OOK EN IK GA JE DAARBIJ HELPEN!

Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa24

NIET MEER POSTEN OM HET POSTEN MAAR WEL:

Verbinding en interactie met de leukste potentiële klanten!

Natuurlijk is het leuk om steeds meer volgers te krijgen en wie wordt er nou niet blij van veel likes? Maar die volgers en likes betalen je salaris niet. Daar heb je klanten voor nodig!

Om die uit Instagram te halen heb je een brand strategie nodig die als een rode draad door al je content loopt. Een strategie waarmee we jouw eigenheid gaan inzetten om je ideale klant te bereiken en te raken. Zodat jouw unieke persoonlijkheid letterlijk ervoor zorgt dat jij geld gaat verdienen met je Insta account!

HÉ INSTAGRAM MUURBLOEMPJE!

It’s time to Show Your Brand!

Terwijl andere ondernemers moeiteloos met hun snoet op Instagram anderen inspireren en helpen, blijf jij liever zo ver mogelijk bij online zichtbaarheid vandaan.

Maar dat levert niet op wat je wilt, of wel?

Als je gezien wilt worden als die ene expert, betalende klanten uit Instagram wilt halen en plezier wilt krijgen in online zichtbaar zijn, dan is dit programma voor jou!

Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa43
instagram personal branding online zichtbaarheid amber rosa

NIET MEER POSTEN OM HET POSTEN MAAR WEL:

Verbinding en interactie met de leukste potentiële klanten!

Natuurlijk is het leuk om steeds meer volgers te krijgen en wie wordt er nou niet blij van veel likes? Maar die volgers en likes betalen je salaris niet. Daar heb je klanten voor nodig!

Om die uit Instagram te halen heb je een brand strategie nodig die als een rode draad door al je content loopt. Een strategie waarmee we jouw eigenheid gaan inzetten om je ideale klant te bereiken en te raken. Zodat jouw unieke persoonlijkheid letterlijk ervoor zorgt dat jij geld gaat verdienen met je Insta account!

Show yourself online zichtbaarheid en personal branding met Amber Rosa

Instagrammen hoeft niet zwaar aan te voelen. Het kan lichter en zoveel leuker!

Z

Jij kunt ook moeiteloos stories maken die door veel volgers worden bekeken. Ja, ook met jezelf vol in beeld!

Niet meer 37 keer jezelf filmen met hetzelfde verhaal en het uiteindelijk toch maar niet plaatsen want: stom verhaal / ik zie er raar uit / ik klink raar / etc. Nee, na dit programma plaats je doelgericht stories die leuk en inspirerend zijn voor je volgers en nuttig voor je onderneming. En: je bent er niet meer zoveel tijd aan kwijt!

Z

Ook jij hebt een bijzonder verhaal te vertellen waarmee je jouw volgers écht raakt!

Die 10 grappige feitjes kennen we nu wel! Vanaf nu gaan we voor consistent briljante content vol persoonlijkheid. Voor content dat emoties oproept bij je volgers. Want zoals Maya Angelou zei: “Mensen vergeten wat je hebt gezegd. Mensen vergeten wat je hebt gedaan. Maar ze zullen nooit vergeten niet hoe je hen liet voelen.”

Z

Die prachtige, sprekende feeds die zo goed passen bij die andere Instagrammers? Zo'n feed kun jij ook hebben!

Als kunstenaar weet ik hoe je persoonlijkheid, gevoel en uitstraling kan stoppen in visuele content. Dit ga ik jou ook leren zodat je iedere keer als je naar je eigen mooie en perfect bij jou passende feed kijkt, je eigenlijk nog een kwartier langer wilt blijven kijken.

Z

Net zoals influencers heb jij het ook in je om een inbox te hebben vol DM's van ideale klanten!

Ik ga je het zelfvertrouwen geven om online zichtbaar te zijn als je authentieke zelf. Laat die DM’s maar komen!

Je stopt al enorm veel tijd in Instagram (hallo, doelloos scrollen). Zullen we die tijd nu maar eens nuttig gaan besteden en zorgen dat je geld gaat verdienen?

Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa9
Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa39

Hi, ik ben Amber. Jouw Instagram Branding Expert.

Ik begon mijn ondernemers carrière op Instagram. En ook ik liet me tegenhouden door onzekerheid, faalangst en het constante vergelijken met die “succesvollere” ondernemers op Insta.

Tot ik het niet meer deed en ik mijn volledige (en hoge!) omzet uit Instagram haalde door een authentieke en strategische branding.

En nu help ik jou dit ook te bereiken!

Online zichtbaarheid Instagram personal branding expert Amber Rosa39

HOE IK JE HELP

Starten met converterend Instagrammen the easy way, mét mijn persoonlijke hulp.

HET SHOW YOUR BRAND! ONLINE PROGRAMMA

Werk op je eigen tempo aan je zichtbaarheid in de online leeromgeving.

EEN 1:1 INSTA ACCOUNT FEEDBACK CALL

Ik kijk mee naar je Instagram account en beantwoord al je vragen.

GA ALL THE WAY MET SHOW YOUR BRAND! PLUS

Deze is optioneel: het hele programma + aanvullende 1:1 sessies met yours truly.

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd. Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

Karen van Ginkel | Tripti Earth

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Misschien staat hij hier tussen.

Hoe lang ben ik bezig met het programma?

Je krijgt direct toegang tot alle modules dus je kunt zo snel of zo langzaam werken als je wilt. Maar omdat ik weet dat veel tijd zorgt voor uitstelgedrag (en het daardoor langer duurt voordat jij mooie dingen uit je Instagram account haalt) geef ik je maximaal 3 maanden om het hele programma af te ronden.

Is dit programma iets voor mij?

Dit programma is voor ondernemers die hun online zichtbaarheid op Instagram willen vergroten maar hiervoor nog teveel belemmeringen ervaren. Denk aan jezelf vergelijken met andere ondernemers, het ongemakkelijk vinden om jezelf te filmen voor stories of het lastig vinden om zelfverzekerd je aanbod te promoten.

Het is er voor de ondernemers die ontevreden zijn over hoe hun feed eruit ziet, die altijd het gevoel hebben alsof het te rommelig is, en niet bij hen past.

En het is er voor de ondernemers die weinig of geen interactie met hun volgers hebben, en daarmee weinig tot geen omzet halen uit hun Instagram account.

Hoeveel 1:1 sessies krijg ik als ik voor Show Your Brand! Plus kies?

Hier zitten drie 1:1 sessies bij. Tijdens deze sessies help ik je bij het vormen van een succesvolle Instagram branding.

Wat houdt de 1:1 feedback call in?

Ik kijk mee naar je Instagram account, beoordeel je bio, je profielfoto, je feed, de foto’s die je gebruikt, hashtags, captions, etc. Ik vertel je waar je nog kunt verbeteren en beantwoord je vragen.

Kan ik je vragen stellen buiten de 1:1 feedback call om?

Absoluut! Gedurende de 3 maanden van het programma mag je jouw vragen naar een speciaal e-mailadres voor deelnemers mailen. Ik beantwoord deze op een vaste dag per week.

Leer ik in dit programma ook alle technische basics over Instagram?

Nee, dit programma is voor ondernemers die snappen hoe Instagram werkt. Natuurlijk mag je tijdens het programma wel vragen stellen over technische basics als je er echt niet uit komt. Ik ben de beroerdste niet ;).

Er zijn al zoveel Instagram experts, waarom moet ik voor jou kiezen?

Allereerst omdat je me leuk vindt en vertrouwen hebt in wat ik kan. Ten tweede omdat ik me richt op 3 belangrijke elementen voor een succesvol en converterend Instagram account: je mindset (want die zelftwijfel staat je nu in de weg), je persoonlijkheid (net als ik heb jij ook enorm veel concurrenten, dus ik wil dat jij jouw eigenheid gebruiken voor je eigen succes) en je branding (want met rommelige feeds, onduidelijke bio’s, saaie content en vage selfies worden we niet succesvol op Insta).

Nou, ik weet het nog niet hoor Amber!

Hm, misschien heb je nog wat vragen voor me? Mail ze dan naar info@amberrosa.nl of plan hier een matchcall in mijn agenda in.

Zin om samen aan de slag gaan met je online zichtbaarheid op Instagram?