“Amber kijkt voor de schermen mee achter de schermen, maar bovenal ziet ze jou als persoon. Warm, betrokken maar zeer zeker ook professioneel. Een kei in haar vak.”

Waarom zou je alles alleen moeten uitzoeken? Dat vraag ik mezelf altijd af. Een bekende van mij was onwijs enthousiast over Amber dus ik dacht; volgen! Het leuke van Amber is haar humor en directheid. Daar hou ik van, maar ook het niet mooier maken dan het is. Ze kan geweldig met je meedenken. Na de kennismaking dacht ik dan ook; gewoon instappen en doen!
Ze heeft me geleerd hoe je teksten beter kan schrijven, hoe je content onderwerpen maakt en bewaard. De feedback is uitgebreid en wordt afgebouwd stap voor stap, zodat je steeds meer zelf gaat doen.

– Ank Kampman

THERAPEUT | ANK KAMPMAN

Ik raad een sessie met Amber aan aan iedereen die zich soms een beetje overwhelmed voelt door social media en het gebruik ervan lichter wil gaan ervaren. Dank je wel Amber!

Ik heb Amber gevraagd om met mij mee te denken met het lanceren van een programma en in het algemeen om meer lol te krijgen in het gebruik van Instagram.  Dit is zeker gelukt! Amber is ontzettend fijn om mee te werken, ze vertaalt je behoeften on the spot direct in praktische handvatten en inzichten en denkt ook strategisch met je mee. Daarnaast is de communicatie vooraf en de nazorg top verzorgd.

– Karen van Ginkel

AYURVEDA & DHARMA COACH | TRIPTI EARTH

Ik heb voor maanden aan content en heb dankzij haar weer eens goed (objectief) kunnen kijken naar mijn eigen bio en posts. Time well spend! Bedankt voor je eerlijke woorden en fijne blik!

Al ik één ding wel geleerd heb in het branding vak is dat je altijd moet open staan voor de blik van anderen. Het kan je zoveel inspiratie en duidelijkheid bieden! Ik mag zelf deze rol vaak vervullen voor mijn klanten, maar ikzelf heb natuurlijk ook af en toe die spiegel nodig. Daarom heb ik een Content Sessie gedaan bij Amber. Ik vind haar altijd zo heerlijk nuchter en creatief overkomen op Instagram en had het idee dat ze mij wel even kritisch zou kunnen ondervragen. En dat kon ze!

– Astrid Peters

BRANDING SPECIALIST | BEINGBRAND

Ghostwriting

In de galerij hieronder vind je reacties op de posts van de ondernemers voor wie ik schrijf. Dit zijn reacties van hun eigen volgers.