THE ICON

Zelfverzekerd online zichtbaar met je unieke stem, inspirerende boodschap en waardevolle, iconische content

ICON / EEN PERSOON DIE BUITENGEWOON BEKEND, GERESPECTEERD OF INVLOEDRIJK IS IN EEN BEPAALDE BRANCH OF BEPAALD GEBIED

START DIRECTBOEK EEN CALL

JE HEBT HET GEVOEL ALSOF JE ER NIET DOORHEEN KOMT

Alsof alles wat je deelt op Instagram met moeite boven water blijft in de zee van populaire content van anderen

 

Opgeven wil je niet, daarvoor is wat je te delen hebt veel te belangrijk. Jouw boodschap kan vrouwen helpen, en jouw missie maakt het leven van ondernemers lichter en mooier.

Dus post je af en toe wat, inconsistent en puur gebaseerd op hoe je je voelt. Want door die haat-liefde verhouding met Instagram, die veel vaker neigt naar haat dan liefde, heb je niet meer de energie om elke week zichtbaar te zijn met waardevolle posts voor je ideale klant.

Daarom ben je hier. Je wilt weten of ik de reddingsboei kan zijn die jou naar de kust brengt, door naar de top van de vuurtoren, zodat jouw licht altijd te zien is in die woeste zee aan content van ondernemers.

EVEN LEKKER KORT EN KRACHTIG

Dit is wat er gebeurt als je eindelijk intuned op de inspiratiebron in jou

Er is geen twijfel meer over wat je te delen hebt. Je boodschap is glashelder en je weet exact wat je te vertellen hebt om mensen te inspireren en motiveren

Voor mij voelt het als een warme, gouden gloed die met mijn bloed door mijn hele lijf stroomt. Ik weet wat me te doen staat en voel het in al mijn cellen.

Mensen luisteren naar wat je te zeggen hebt en nemen je expertise, mening en visie bloedserieus

In plaats van roepen in de woestijn, word je gehoord en dit ga je steeds meer merken aan het groeiende aantal likes, saves, shares, de comments en dankbare berichten in je DM.

Instagram voelt niet meer als een broedplaats voor je onzekerheden, maar als een plek waar je mensen met jou, en met elkaar, kunt verbinden met je visie.

Je stapt uit die toxic ondernemersbubbel waar je nu in zit, en creëert zelf een nieuwe, positieve en inspirerende bubbel vol vrouwen die hetzelfde willen als jij.

De klanten die je uit Instagram haalt zijn vrouwen die voelen dat ze de juiste beslissing hebben genomen, wat zorgt voor warme samenwerkingen.

Je trekt ideale klanten naar je toe door te inspireren, waardoor vrouwen voelen dat ze de juiste keuze maken met de investering in je aanbod. Hierdoor vorm je een royale klantenkring om je heen, vol vrouwelijke ondernemers die heel dankbaar zijn voor je hulp.

“Werken met Amber brengt mij de rust en tijd die ik zelf heel goed kan inzetten om de dingen te doen waar ik goed in ben. Ik vind het lastig om de juiste woorden te vinden wanneer ik deze op papier wil zetten, dus onze manier van samenwerken past perfect. Het resultaat is dat er meer tijd over is om te investeren in mijn eigen business, groei ik en trek ik ook nieuwe klanten aan via Instagram.”

M / HORMOONEXPERT EN GEZONDHEIDSCOACH

INTRODUCING

THE ICON

PART ONE

CLEAR THE NOISE

We swipen alle triggers voor onzekerheid en twijfel weg door per direct uit de ondernemersbubbel te stappen.

Je gaat ondernemers waar je negatief door beïnvloedt wordt ontvolgen of op stil zetten (je doet jezelf een heel groot plezier als je daar nu al mee begint, trust me!)

We passen het algoritme aan zodat je een Instagram explorer feed hebt die je niet meer afleidt, maar juist inspireert en motiveert tot keuzes die bijdragen aan je dromen en doelen.

Ik leer je bewuster om te gaan met social media zodat er geen elementen meer zijn die de energie uit je zuigen en je ervan weerhouden om consistent zichtbaar te zijn met waardevolle content.

PART TWO

FIND YOUR VOICE

Die heerlijke rust in je hoofd door PART ONE gaan we inzetten om jouw stem, jouw unieke boodschap en jouw mooie visie helder te krijgen.

We duiken samen de diepte in met mijn soulsearching interview, die jou duidelijkheid gaat geven over wat je wilt en wat je precies te brengen hebt.

Ik leer je hoe je jouw tone of voice zachter en positiever kunt maken, en tegelijkertijd strak, zelfverzekerd en loud for the people in the back!

Natuurlijk gaan we weer even goed aan de slag met je ideale klant, want het blijft belangrijk dat je weet wie je aanspreekt en hoe je haar het beste aan je kan verbinden.

PART THREE

BECOME THE ICON

De basis staat, tijd om het sterk neer te zetten op Instagram. We gaan aan de slag met…

een strategische contentplanning waardoor je WEL consistent zichtbaar bent.

mijn methode voor het bedenken en creëren van onderscheidende content, zodat je zelf altijd unieke content kunt ontwikkelen.

copywriting, storytelling, het creëren van Reels die mensen willen zien, de ingrediënten van een carrousel die opgeslagen wordt en meer.

Stories, zodat je hierna wel weet wat je daar kunt delen.

THE COURSE

Op deze manier gaan we samen aan de slag

Je krijgt toegang tot alle content van THE ICON

Elk deel en de bijbehorende lessen kun je in de juiste volgorde, online volgen. De content bestaat uit video’s, podcasts en tekst. Je hebt in totaal 3 maanden toegang tot de online leeromgeving, om je te stimuleren in die tijd een ICON te worden.

Ik sta voor je klaar om je te helpen

Per deel binnen de cursus kun je een ticket insturen met je vragen. Ook mag je gebruik maken van mijn creativiteit, editing en ghostwriting zodra je aan de slag gaat met het creëren van iconische content in het derde deel.

Je mag gebruik maken van mijn templates en scripts

Visuele content speelt een grote rol bij je bereik op Instagram. Na veel onderzoek heb ik voor mijn eigen Instagram templates en scripts ontwikkelt waar de hersenen, en het algoritme, blij van worden. Deze ontvang je in het derde deel van het programma.

Je bent op de juiste plek als je:

momenteel moeite hebt om je eigen stempel te zetten op Instagram, omdat je niet goed weet wat je moet posten en hoe je jezelf het sterkste kunt positioneren.

steeds geïrriteerder raakt bij het zien van de content van anderen. Dit kan allerlei redenen hebben, zoals onoprechtheid van anderen, of de teleurstelling in jezelf wanneer je je met ze vergelijkt.

consistent zichtbaar wilt zijn zonder dat het zwaar voelt. Je wilt dat het makkelijker en lichter voor je wordt.

vertrouwen wilt hebben in wat je online deelt.

een dienstverlenend aanbod hebt.

CLIENT LOVE LETTERS

Van vrouwelijke ondernemers voor wie ik Instagram content redigeer en/of schrijf

“Waar Amber ontzettend goed in is, is het ontfutselen van je inspiratie. Ze is creatief invoelend.”

Ik had altijd veel plezier in content maken totdat de ‘bron’ opdroogde. Het enige dat er restte was oude inspiratie en uitgekauwde onderwerpen. Ik kreeg het niet meer aangezwengeld. De inspiratie zat er zeker, maar ik kreeg het niet concreet. Ik heb een lijntje met Amber op basis van voiceberichten, en zij bedenkt de onderwerpen voor het schrijven van de content. Deze content schrijf ik vervolgens zelf omdat ik dit leuk vind. Op deze manier is blijft zichtbaar zijn verfrissend en leuk.

Merel van Vugt

Coach voor ondernemers

“Ik zou Amber aan elke onderneemster die impact wil maken vanuit haar eigen visie en geen eenheidsworst wil zijn aanbevelen.”

Haar energie, vertrouwen en enthousiasme werken heel aanstekelijk. Ik ervaar werken met Amber als heel fijn en prettig. Ze stelt hele goede en concrete vragen, denkt mee en geeft daarnaast ook heerlijke fijne tips.

Anoniem / Ghostwriting klant

Hormooncoach

“Amber is er voor de ondernemer die het verschil op de wereld kan maken, maar die nu nog te weinig naar buiten treedt.”

De vragen die ze stelt, geven mij het gemak om veel kennis te delen die ik al normaal vind om te weten, en die ik daarom soms vergeet te delen of niet bij stilsta. Ook vind ik haar adviezen heel waardevol, en hoe ze zich inleeft in mij als persoon. De content die ik van haar krijg voelt daardoor heel eigen voor mij. Werken met Amber zorgt ervoor dat ik consistent online ben met goede content, waar ik positieve reacties op krijg.

Anoniem / Ghostwriting klant

Web Designer

JE BENT NOG OP TIJD VOOR DE PILOT

Achter de schermen krijgt THE ICON een upgrade met dank aan de waardevolle input van de pilot deelnemers. Heads up: met de launch van de vernieuwde training stijgt de prijs.

Naar verwachting staat de upgrade in maart online. Meld je nu nog aan voor de pilotronde voor €400,- excl. btw.

HI, IK BEN AMBER

Het zou zomaar kunnen dat de vrouwelijke ondernemers die jou inspireren op Instagram, content plaatsen wat door mij is geredigeerd of geschreven

Voor mij is het essentieel dat content oprecht is, zonder marketingtrucjes of slinkse salespraatjes. Daarnaast hecht ik veel waarde aan kindness in je content, een begrip waarvan ik vind dat het in het Engels veel diepgaander is dan het Nederlandse “vriendelijkheid”. Ik geloof namelijk dat authenticiteit en positiviteit zorgen voor een warme verbinding met je Instagram community. Het is de manier is om klanten om je heen te verzamelen die jouw expertise nodig hebben, waarmee je optimaal kunt samenwerken en die zorgen voor een inspirerende en energiegevende samenwerking.

En die verbinding, die krijg je door je oprechte zelf te laten zien, eerlijk te zijn over wat je te bieden hebt,  voor wie je van waarde kunt zijn, en door altijd met respect voor anderen en zachtheid in je woorden jouw mooie boodschap te delen.

Ik werk dan ook alleen samen met vrouwen die dezelfde overtuiging delen, en ik voel me nog elke dag vereerd dat ik hen kan bijstaan bij het delen van hun visie op Instagram.

HEB JE NOG WAT VRAGEN?

Misschien beantwoord ik ze hier

01. IS DIT EEN GROEPSTRAJECT OF EEN ZELFSTANDIG TE VOLGEN CURSUS?

Het is een zelfstandig te volgen cursus. Hoewel ik geloof in de steun en extra kennis van werken met een groep, focussen we in THE ICON op het vinden van jouw unieke stem zonder de invloeden van buitenaf. Om dit te waarborgen wil ik de meningen van anderen over wat jij te vertellen hebt in deze cursus uitsluiten. Natuurlijk ben ik er wel om mee te sparren, en ik beloof je om altijd open en zonder oordeel naar je te luisteren.

02. Ik twijfel of THE ICON wat voor mij is

Doe vooral wat goed voelt. Ik wil niemand overtuigen dat dit de beste investering is die je momenteel kunt doen, omdat ik weet dat je zelf heel goed weet wat je nodig hebt. Besef je ook dat dit een doorlopende cursus is, en je je kunt aanmelden wanneer je er klaar voor bent. Houd er rekening mee dat de prijs echter kan veranderen, aangezien het momenteel nog een pilotprogramma is met een bijbehorende, lagere prijs.

03. IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT VOOR ANDERE SOCIAL MEDIA KANALEN DAN INSTAGRAM?

Met THE ICON creëer je een basis die je kunt inzetten voor je complete online zichtbaarheid, dus ook voor andere social media kanalen. Maar, omdat Instagram nog steeds het populairste en effectiefste kanaal is voor vrouwelijke ondernemers, ligt mijn focus (vooral in deel 3 van de cursus) op het helpen van jouw positionering en bereik op Instagram.

04. IK WIL JE GRAAG INSCHAKELEN ALS MIJN PERSOONLIJKE CONTENT CONSULTANT EN GHOSTWRITER, IS DIT NOG MOGELIJK?

Jazeker, je kunt mailen naar info@amberrosa.nl voor meer informatie, of een DM sturen op Instagram of Linkedin.

05. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN JOU EN ANDERE INSTAGRAM EXPERTS?

Ik ben het verschil, net als jouw persoonlijkheid, expertise en ervaring je uniek maken binnen jouw branche. Ben ik beter dan een ander? Nee, we hebben allemaal onze kwaliteiten, alleen zal de ene expert beter bij je passen dan de ander. Wel kan ik je helpen bij je keuze door mijn visie met je te delen: Ik streef naar een ondernemerswereld waar we als vrouwen elkaar steunen, onszelf laten zien zoals we zijn en oprecht zijn over wat we te bieden hebben, hoe we dit aanbieden en aan wie. Met mijn eigen zichtbaarheid wil ik vrouwelijke ondernemers inspireren om authentieke en positieve content te delen, met als doel anderen te inspireren en te motiveren om keuzes te maken die beter bij hen en hun bedrijf passen.

06. Ik heb een andere vraag

Je bent welkom om te mailen naar info@amberrosa.nl.

Een DM sturen kan ook. Je kunt me hier vinden op Instagram.

Liever even bellen? Plan dan hier een call in via Zoom.

DIE INSPIRATIEBRON, DIE ZIT AL IN JE

Laten we haar eindelijk eens vrijlaten, zodat je stem te horen is voor de vrouwen die jouw mooie boodschap en expertise nodig hebben.