Van thuisblijfmoeder naar fulltime ondernemer

door | aug 25, 2022 | Persoonlijk

Ik ben zoals de steenoven in “De kleine bakkerij aan het strand”, een boek van Jenny Colgan. Ik moet altijd blijven smeulen, anders duurt het veel te lang voordat ik weer op temperatuur ben.

Zeven jaar lang was ik voor 80% van de week thuisblijfmoeder, ook toen ik nog in loondienst werkte. En daar heb ik van genoten. Ik had die tijd met mijn kleine meiden echt niet willen missen.

 

Maar deep down weet ik ook dat nu ze allebei naar school gaan ik beter tot mijn recht ga komen. Dat ik lekkerder in mijn vel ga zitten, mijn creativiteit meer gaat borrelen en ik meer ga groeien.

 

Want ik hou van doen wat ik doe, het liefst elke dag, meerdere uren achter elkaar. Ik hou van mezelf ontwikkelen, schrijven, helpen, creëren, studeren en doorgaan tot het veel te laat is en ik mezelf los moet scheuren van mijn werk.

Afgelopen jaren kon ik niet blijven smeulen. Werkte ik maar af en toe en duurde het een eeuwigheid voordat ik er weer lekker in zat. Als ik er al lekker in kwam.

En nogmaals: ik heb hier zelf voor gekozen en daar ben ik dankbaar voor.

 

Maar een nieuw tijdperk komt eraan. Eentje waar er ruimte komt voor mij en mijn bedrijf om te groeien zoals ik dat voor ogen heb. Om mijn dromen uit te laten komen.

 

Nog een weekje genieten van elkaar en dan is het zover. Ik proost er alvast op.

Op een nieuw tijdperk met een smeulend oventje vol groei!

Bewaar dit artikel
op Pinterest

Met deze pin

 

Verder lezen…

Rory Gilmore en een droom die is uitgekomen

Rory Gilmore en een droom die is uitgekomen

Ken je de serie Gilmore Girls? Rory Gilmore was vroeger mijn grote voorbeeld (althans tot en met het seizoen dat ze helemaal losgaat, al heb ik dit wel onbedoeld overgenomen). Als je het nooit hebt gezien: Rory is een enorm slimme meid met een grote liefde voor...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hi, ik ben Amber

Ik help ondernemers die hun expertise inzetten om een ander te helpen bij het creëren van lucratieve, onderscheidende content. In dit online magazine vind je artikelen die je helpen een content creator te worden voor je eigen onderneming.

CATEGORIES