Simpeler online zichtbaar met heldere, verbindende content dat klaarstaat in de vorm die werkt voor jou

Schrijf zelf sneller en eenvoudiger dankzij verhaallijnen waarmee de content zo uit je pen rolt. Laat je teksten redigeren en herschrijven tot ready to post stukken. Of geef het helemaal uit handen en laat mij je content elke maand schrijven.

Ghostwriting

Je wilt zoveel mogelijk tijd en energie in je eigen vak stoppen en wilt daarom het bedenken en schrijven van content uitbesteden. Je zoekt iemand die helder schrijft met jouw unieke tone of voice en die anoniem blijft, zodat je kunt publiceren onder je eigen naam.

De teksten die ik voor je schrijf zijn helder geschreven, verbindend en bevatten storytelling waardoor de lezer geboeid blijft. Ik neem jouw tone of voice mee, schrijf voor jouw ideale klant en stop er de juiste dosis emotie en persoonlijkheid in voor die verbinding met de lezer van de teksten.

Ik schrijf vanuit jou en je onderneming en dat betekent dat beide goed wil leren kennen. Dit start met een uitgebreide vragenlijst en een online sessie. Tijdens onze samenwerking hebben we nauw contact en komen de online sessies regelmatig terug zodat ik op de hoogte blijf van wat er speelt in je leven en je bedrijf.

Edit

Je schrijft graag, kan dit ook goed, maar je wilt graag een frisse blik die meekijkt om zeker te weten dat je teksten doen wat ze moeten doen: jouw onderneming op de juiste manier representeren en je ideale klanten aantrekken.

In mijn advies neem ik onder andere stijl, opmaak, grammatica, spelling, je ideale klant, je missie en je tone of voice mee. Waar ik corrigeer leg ik duidelijk uit waarom ik dat heb gedaan zodat je dit advies kunt meenemen in je volgende teksten.

Je ontvangt naast advies ook de tekst herschreven terug zodat je deze, als je dat wilt, kunt overnemen en direct kunt publiceren.

Ik bedenk, redigeer en schrijf content voor ondernemers die hun talent en passie inzetten voor een beter persoonlijk of zakelijk leven van hun ideale klant.

Wil je eerst even kennismaken?

Veelgestelde vragen

01. Voor welke kanalen mag ik de content gebruiken?

Voor de kanalen die jij wilt. De content onderwerpen en geschreven / herschreven content zijn daarna van jou en je bent vrij om het zo vaak je wilt te posten op de plekken die je wilt.

02. IN WAT VOOR VORM ONTVANG IK DE CONTENT?

De onderwerpen ontvang je in een afvinkbare lijst via Google docs.
De geredigeerde content ontvang je in een bestand via Google docs.
De geschreven content ontvang je in een op maat gemaakte content kalender waar we allebei toegang tot hebben en we beiden in kunnen werken.

03. Ik twijfel nog over welk aanbod bij me past

In dat geval kunnen we het beste eerst even kennismaken. Je kunt hier een matchcall in mijn agenda plannen.

04. SCHRIJF JE VOOR MEERDERE ONDERNEMERS BINNEN één VAKGEBIED?

Ik haal altijd content onderwerpen uit de ondernemer zelf en die zijn altijd uniek, waardoor zelfs binnen een vakgebied originele content te creëren is voor elke ondernemer.
Toch kan het voorkomen dat een werkmethode van een potentiële klant heel erg overeenkomt met die van een bestaande klant. In dat geval kies ik ervoor om niet voor deze potentiële klant te schrijven om overlap te voorkomen.
Dit beoordeel ik n.a.v. een matchcall.

05. Ik heb een andere vraag

Je kunt hier een matchcall inplannen of mailen naar info@amberrosa.nl