Word consistent online zichtbaar met sterke content in minder tijd

door | okt 6, 2022 | Content, Instagram

Pak even je to do lijst erbij, ook de mentale variant want je hebt niet alles keurig opgeschreven. Hij is lang, hè?​​​​​​​​

​​​​​​En ergens onderaan heb je dat ene project gezet waar je heel erg veel zin in hebt om aan te werken. Maar helaas, er is geen tijd. Er zijn teveel dingen die NU moeten gebeuren.​​​​​​​​

​​​​​​​​Zoals het creëren van content.​​​​​​​​

​​​​​​​​Elke week ga je weer zuchtend zitten en denk je na over wat je gaat posten. Of je beseft je op een donderdagmiddag na een lange online stilte: Oh, ik moet nog wat op Instagram plaatsen.​​​​​​​​

​​​​​​​​Je gaat het rijtje af in je hoofd: ik moet mijn expertise laten zien, mijn doelgroep helpen, mijn persoonlijkheid laten zien en niet weer vergeten om te promoten. Het moet onderscheidend zijn en moet die Reel echt of kan ik dat gewoon overslaan?​​​​​​​​

​​​​​​​​Voel je die weerstand? Zal ik die voor je weghalen en je meer lucht en tijd geven?​​​​​​​​

 

​​​​​​​​Met een content sessie doe ik dit namelijk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is een vragenformulier invullen, twee uur gezellig met mij kletsen en dan heb je na een paar dagen een ingeplande content kalender met onderwerpen voor drie maanden.​​​​​​​​

 

​​​​​​​​Niet zomaar content onderwerpen natuurlijk, neen, onderwerpen waardoor je content creëert met effect. Met jouw persoonlijkheid en strategisch toe werkend naar je doelen.​​​​​​​​

​​​​​​​​Onderwerpen die ik per stuk uitgebreid toelicht en voorzie van advies zoals wat je mee moet nemen in je post, scripts voor Reels, suggesties voor je story en opties voor een call to action.​​​​​​​​

​​​​​​​​Zo wordt online zichtbaar zijn met effectieve content een eitje, dat je ook nog eens weinig tijd kost. Kun je lekker werken aan dat ene toffe project.​​​​​​​​

Verheug je je nu al op al die vrije tijd en die lucratieve consistentie op Instagram?

Bewaar dit artikel op Pinterest

Met deze Pin:

Verder lezen…

Een boodschap van mijn overleden familielid

Een boodschap van mijn overleden familielid

Wist je dat er opleidingen bestaan om een medium te worden? Ik had geen idee. Ik dacht altijd dat je dat gewoon was, of niet. Ik kwam erachter toen ik een paar weken geleden werd benaderd door een medium in opleiding. Of ik wilde dienstdoen als studiemateriaal. Ze zit...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi, ik ben Amber

Creatieve content consultant en schrijver voor de gevestigde ondernemer. In The Journal vind je artikelen over ondernemen, ‘t leven, content, moederschap, copywriting en meer.

CATEGORIES